Shakilla Bukan Jenis Cemburu Buta - Fizi Ali

by - 17:52:00

Penyampai radio Suria, Fizi Ali mengakui sikap terbuka dan pandai berdikari yang ada pada pelakon Shakilla Khoriri membuatkan hatinya tertawan pada wanita itu.

Memetik laporan mstar online, kata Fizi, kekasihnya itu bukanlah seorang yang mudah cemburu buta malah memahami bidang tugasnya sebagai seorang penyampai radio.

"Sebenarnya hubungan kami ni 'sempoi' dan kalau boleh tidak mahu terlampau terbuka berkongsi soal hubungan kepada umum. Yang tahu... tahulah.

"Kalau ada yang perasan, banyak juga saya memuat naik gambar bersama artis wanita lain di Instagram melebihi gambar saya dengan dia.

"Tapi dia cool saja walaupun ada beberapa caption saya dilihat sedikit nakal, sengaja nak menguji tetapi saya yang teruji apabila dia pun mula mengikut 'perangai' saya itu kebelakangan ini," katanya.

Dalam pada itu, pemuda berusia 28 tahun ini berkata dia dan pelakon drama Aku Bukan Bimbo itu bakal mengikat tali pertunangan pada 16 Julai depan selepas empat tahun mereka menjalinkan hubungan cinta.

Katanya, atas perbincangan keluarga kedua-belah pihak, mereka memilih tarikh tersebut kerana ingin memberi fokus kepada persiapan hari raya terlebih dahulu.

"InsyaAllah ia sebuah majlis yang ringkas dan akan dihadiri kaum keluarga serta rakan terdekat sahaja.

"Kalau boleh saya tak nak ikat lama-lama, ada rezeki insyaAllah hujung tahun kami kahwin," katanya yang bercadang mmengadakan majlis pertunangan tersebut secara sederhana.

You May Also Like

0 Comments