Beckham, Victoria Lelong Busana #RoyalWedding

Ketika berlegar gosip mengenai rumah tangga Victoria dengan David Beckham dikatakan sedang dilandai badai, pasangan sensasi Hollywood ini tetap tenang dan teruja melakukan amal.

Peminat kini berpeluang memiliki pakaian, Victoria dan David Beckham yang pernah dipakai mereka ketika perkahwinan diraja Prince Harry dan Meghan Markle yang berlangsung bulan lalu.

Kedua-dua busana ini kini sudah boleh dibeli menerusi atas talian omaze world bermula dengan harga tiket USD10 (kira-kira RM39.88).

Hasil jualan pakaian tersebut bakal di dermakan untuk tabung amal demi membantu keluarga mangsa insiden pengeboman yang berlaku di Manchester Arena, pada 22 Mei 2017.

Pada 19 Mei lalu, ketika perkahwinan pasangan yang kini bergelar Duke & Duchess of Sussex itu, Victoria memakai pakaian berwarna biru tentera laut sementara suaminya pula mengenakan sut kelabu dan hitam rekaan pereka terkenal Kim Jones Dior.

"Untuk menyokong kerja-kerja yang luar biasa dari tabung We Love Manchester dan keluarga-keluarga yang terjejas akibat serangan Manchester tahun lalu, @davidbeckham dan saya telah bekerjasama dengan @omazeworld untuk memberi anda peluang untuk memiliki pakaian majlis perkahwinan," tulis Victoria di Instagram.

..

Pereka fesyen berusia 44 tahun itu memuat naik gambar yang dirakam ketika dia dan David berada pada majlis perkahwinan tersebut.

Omaze menawarkan pengalaman sekali seumur hidup memiliki barangan eksklusif untuk menyokong pertubuhan bukan keuntungan di seluruh dunia. Anatara figura yang pernah bekerjasama seperti Alexander Wang, Bono dan barisan pelakon "Mamma Mia! Here We Go Again".

..

Seperti yang diketahui ramai, bandar Manchester di England mempunyai tempat yang istimewa di hati David Beckham apabila bliau dijulang dan menjadi kebanggaan seluruh kota itu sebagai bintang bola sepak yang bermain untuk kelab dunia terkenal Manchester United.

Dalam mesejnya sendiri di Instagram, figura berusia 43 tahun itu turut memberi sokongan terhadap usaha pengumpulan dana tersebut.

"Untuk menyokong kerja yang luar biasa The We Love Manchester Emergency Fund dan keluarga yang terjejas oleh serangan Manchester tahun lalu, @victoriabeckham dan saya telah bekerjasama dengan @omazeworld untuk memberi anda peluang untuk memiliki pakaian perkahwinan kami. Pergi ke omaze.com/beckham untuk maklumat lanjut @mrkimjones @victoriabeckham," tulisnya.

Tragedi pengeboman Manchester tahun lalu berlaku ketika berlangsungnya konsert penyanyi Ariana Grande yang mengakibatkan 22 orang terbunuh dan 139 orang cedera.
Beckham, Victoria Lelong Busana #RoyalWedding Beckham, Victoria Lelong Busana #RoyalWedding Reviewed by Kakigosip on 14:06:00 Rating: 5
Powered by Blogger.