Follow us on Facebook
Powered by: Thecekodok.com

Ed Sheeran Mengaku Obses Dengan Sos Tomato

Penyanyi antarabangsa Ed Sheeran dilaporkan telah menandatangani perjanjian dengan Heinz selepas mengisytiharkan cintanya terhadap sos yang sudah dipasarkan di United Kingdom sejak tahun 1886 itu.

Menurut akhbar British, Daily Mirror, pelantun lagu hit Shape of You itu dikatakan begitu obses dengan rasa sos tomato itu sehingga dia tidak akan pergi ke mana-mana tanpa kru yang membawa sebotol.

Selain itu dia juga mengatakan bahawa jika dia menjadi Presiden, dia akan menjadikan sos tomat wajib "di semua tempat dengan kerepek kentang".

Sebagi bukti obsesnya terhadap sos itu, Ed memuat tatu botol jenam tersebut di lengan belah kirinya.

Bagaimanapun, pemain berusia 27 tahun itu, menolak khabar angin mengatakan beliau dipilih menjadi jurucakap untuk produk tersebut.

"Ini tidak benar tetapi saya berharap Stuart (pengurusnya) tidak," katanya.

Sumber dari firma tersebut mendedahkan bahawa Heinz telah mengikuti komen Ed tentang tomato sos keluaran syarikat mereka dan berminat untuk merekrut penyanyi itu untuk mempromosikan produk mereka.

"Heinz benar-benar berharap ini akan berlaku, Ed kuat dan bangga dengan citarasa sosnya," kata wakil syarikat tersebut.

Sementara itu, Ed Sheeran kini sbuk dengan lawatan 19 lokasi konsert jelajahnya seluruh United Kingdom. Pada 14 Jun ini, dia akan membuat persembahan empat malam di Stadium Wembley di London sebelum menuju ke Eropah pada 28 Jun.

Dia akan memulakan konsert jelajah di Amerika Syarikat bermula di Rose Bowl di California pada 18 Ogos dan akan berakhir di Atlanta pada 10 November.

Ed Sheeran Mengaku Obses Dengan Sos Tomato Ed Sheeran Mengaku Obses Dengan Sos Tomato Reviewed by Kakigosip on 13:02:00 Rating: 5
Powered by Blogger.