Adrea Abdullah Terkejut Suami Jadi Mangsa Gangguan Seksual

Pelakon, Adrea Abdullah mengakui terkejut apabila suaminya, Zul Fadzli Selamat, menjadi mangsa gangguan seksual di laman sosial.Laporan BH online menyebut, pelakon Blok 404 ini bingung memikirkan perkara itu apabila kebanyakan gangguan adalah daripada golongan lelaki, dengan sebahagiannya bertindak mengirimkan mesej berbaur lucah.

"Lebih pelik, gangguan seksual itu semakin menjadi-jadi selepas dia berkahwin dengan saya. Pada peringkat awal, mesej dihantar itu kelihatan kelakar.

"Namun lama-kelamaan, ia sudah dianggap keterlaluan apabila ada yang berani mengajaknya melakukan perkara tidak senonoh.

"Saya sendiri tidak faham kenapa semua ini masih terjadi? Sudah terang-terangan suami saya seorang lelaki sejati, sekalipun ada yang beranggapan sebaliknya," katanya.

..

Adrea mendirikan rumah tangga dengan pengarah dan juruvideo itu pada 9 Jun lalu selepas kira-kira lima tahun memegang status ibu tunggal. Pasangan ini merancang untuk mengadakan dua lagi majlis resepsi pada Oktober atau November depan.

Menerusi perkahwinan terdahulu, Adrea mempunyai seorang anak lelaki.
Adrea Abdullah Terkejut Suami Jadi Mangsa Gangguan Seksual Adrea Abdullah Terkejut Suami Jadi Mangsa Gangguan Seksual Reviewed by Kakigosip on 16:00:00 Rating: 5
Powered by Blogger.