Follow us on Facebook
Powered by: Thecekodok.com

Berpisah? Rihanna-Hassan Jameel Bercuti Bersama di Mexico

Rihanna dan Hassan Jameel dilaporkan masih bersama walaupun timbul khabar angin menyatakan pasangan itu sudah berpisah.

Laporan media Hollywood sebelum ini melaporkan pelantun lagu hit Umbrella itu dikatakan telah meninggalkan billionair berketurunan Arab itu sebulan lalu namun setakat ini belum ada kenyataan rasmi daripada Rihanna sendiri mengenai berita tersebut.

Pasangan ini bagaimanapun kembali menimbulkan tanda tanya ramai apabila mereka dikatakan telah pergi bercuti bersama-sama di Mexico, baru-baru ini.

Menerusi Instagram The Shade Room dimuat naik sekeping foto bintang Barbados dan 'bekas teman kekasihnya' seperti sedang berehat dan berbual tentang sesuatu. Rihanna kelihatan menyatakan sesuatu yang penting ekoran gayanya menunjukkan jari telunjuk ke arah Hassan.

..

Satu lagi gambar menunjukkan Hassan yang memakai kemeja biru, bercakap pula berkata sesuatu kepada Rihanna sambil tangannya di dadanya. Aksi mereka seolah-olah sedang memperkatakan mengenai berita hangat tentang hubungan mereka.

..

Berita perpisahan Rihanna dan Hassan pertama kali dilaporkan pada awal bulan Jun lalu oleh MediaTakeOut. Penyanyi berusia 30 tahun itu didakwa meninggalkan teman lelakinya, bukan kerana dia telah melakukan sesuatu yang salah kepadanya sebaliknya Rihanna sendiri sudah mula berasa bosan.

"Rihanna dan dia bersama seketika dan itu adalah hubungan yang baik, tetapi kini sudah berakhir.

"Rihanna hanya bosan dengannya, kadang-kadang dia bosan dengan lelaki," kata satu sumber.

Hubungan Rihanna dan Hassan mula menjadi bahan dan buruan media sekitar bulan Jun 2017.

Bagaimanapun pasangan ini sedaya upaya merahsiakan hubungan mereka, namun masih lagi dilihat beberapa kali bersama di hadapan khalayak.

Sebelum menjalinkan hubungan dengan Rihanna, Hassan pernah dikaitkan dengan supermodel Naomi Campbell.

Berpisah? Rihanna-Hassan Jameel Bercuti Bersama di Mexico Berpisah? Rihanna-Hassan Jameel Bercuti Bersama di Mexico Reviewed by Kakigosip on 17:56:00 Rating: 5
Powered by Blogger.