Beza Usia 34 Tahun, David Foster Rasmi Melamar Katharine McPhee

Penerbit dan komposer terkenal antarabangsa, David Foster dilaporkan rasmi melamar pelakon juga naib juara American Idol (musim ke-5), Katharine McPhee pada 3 Julai lalu.

David Foster melamar pelantun 'Over It' itu ketika mereka bercuti di Itali baru-baru ini.

Lebih manis, momen lamaran pasangan ini mempunyai perbezaan usia 34 tahun diadakan di pergunungan Anacapri, di pulau Capri.

Katharine mengumumkan telah dilamar oleh David Foster apabila membuat pengakuan ketika ditemubual blogger popular Jared Eng.

"Dia (Foster) telah melakukannya. Benar-benar gelap saat itu, hanya bintang-bintang.

"Nasib baik dia tidak membawa saya ke tebing," tulis Katharine seperti yang People.

Sebelum itu, Katharine memuat naik status di Twitter miliknya foto emoji sebentuk cincin.

Laporan TMZ menyebut, pelakon Scorpion itu telah menunjukkan cincin pertunangannya iaitu sebetuk cincin berlian kepada keluarga dan kawan-kawan rapatnya menerusi aplikasi FaceTime.

Hubungan asmara Katharine dan David memang sudah dihidu media Hollwyood sejak September 2017. Bagaimanapun sumber yang rapat dengan pasangan itu menafikan hubungan cinta mereka.

Bagaimanapun pada Oktober 2017, paparazzi berjaya merakamkan foto mereka sedang berjalan sambil berpengang tangan ketika di Brentwood, California.

Spekulasi tambah kuku selepas anak perempuan David, Erin Foster memuat naik di laman sosial fotonya bersama Katharine.

"Ayah saya agak romantis, dan Katharine hebat. Kami benar-benar suka dia, dan kami telah mengenali dia untuk masa yang lama. Dan jika dia (ayah) gembira, kami gembira,' tulis Erin.

Sementara itu, berita pertunangan pasangan ini mendapat pelbagai reaksi peminat. Kira-kira sepuluh tahun lalu, People, pernah melaporkan, David menemani Katharine di hari perkahwinan wanita itu dengan bekas suaminya, Nick Cokas. Malah David turut bermain piano di majlis perkahwinan tersebut.

Bagaimanapun rumah tangga Katharine dan Cokas hanya bertahan selaman enam tahun dan mereka rasmi bercerai pada tahun 2016.
Beza Usia 34 Tahun, David Foster Rasmi Melamar Katharine McPhee Beza Usia 34 Tahun, David Foster Rasmi Melamar Katharine McPhee Reviewed by Kakigosip on 13:44:00 Rating: 5
Powered by Blogger.