Follow us on Facebook
Powered by: Thecekodok.com

Biarlah Hidup Sendirian Dulu, Kahwin Belum Tentu Bahagia

Aktres popular Nur Fathia Abd Latiff, 31, mengakui pengalaman pernah putus cinta yang dilalui kira-kira tiga banyak memantangkan dirinya dan kini masih selesa bergelar solo.

Memetik laporan Harian Metro, Fathia berkata, dia tidak melihat perkahwinan adalah jaminan kebahagiaan dalam hidup seseorang.

"Bukan saya tidak percaya pada institusi perkahwinan tetapi pengalaman gagal dalam percintaan sebelum ini banyak mengajar dan mematangkan diri ini.

"Biarlah saya hidup sendirian dulu sehinggalah bertemu dengan lelaki yang tepat untuk dijadikan kekasih dan calon suami," katanya.

Tidak menjadikan soal perkahwinan sebagai keutamaan sebaliknya buat masa sekarang dia dia mahu mengukuhkan nama dalam karier seni. Lagipun dia tidak terdesak untuk mencari pengganti dalam tempoh terdekat ini.

"Jika dulu, saya yang mengejar cinta lelaki tetapi kini tidak lagi.

"Selepas adik perempuan berkahwin, pastinya emak juga mahu melihat saya berumah tangga.

"Saya pula sebaliknya melihat perkahwinan bukan keutamaan buat masa sekarang kerana mahu mengukuhkan nama dalam karier seni," katanya.

Bagaimanapun Fathia akui, mungkin kini dia kurang didekati lelaki dek kerana sikapnya yang lebih serius dan fokus kepada kerjaya.

"Mungkin juga lelaki takut nak mendekati kerana saya nampak lebih matang dan serius dengan karier seni berbanding dulu," katanya.

Biarlah Hidup Sendirian Dulu, Kahwin Belum Tentu Bahagia Biarlah Hidup Sendirian Dulu, Kahwin Belum Tentu Bahagia Reviewed by Kakigosip on 18:06:00 Rating: 5
Powered by Blogger.