Diugut: Remy Ishak buat laporan polis

PELAKON Remy Ishak bertindak tegas dengan membuat laporan polis terhadap seorang individu yang dikatakan telah bersikap biadap serta mengugut untuk menyebarkan fitnah terhadapnya.

Meskipun tidak mendedahkan butiran terperinci tentang laporan polis yang dibuat di Balai Polis Ampang pada Ahad lalu, hero filem Pulang ini meluahkan kesalnya dengan tindakan lelaki terbabit yang disifatkan sebagai cuba mengambil kesempatan terhadap orang lain.


Menerusi perkongsian di Insta Stories miliknya, Remy turut menyertakan gambar salinan laporan polis tersebut.

"Saya baru balik daripada balai polis tadi. Saya ada buat laporan polis, ada satu mamat ini dia kurang ajar dengan saya.

"Saya faham sekarang ini zaman dunia viral, dunia yang sangat cepat tapi jangan ambil kesempatan dan jangan aniaya kami," luahnya menerusi video yang dimuat naik.

Tambah Remy lagi, dia memahami pada zaman dunia serba pantas ini, ramai yang mahu jadi glamor sehingga sanggup melakukan apa sahaja.

“Saya tahu zaman sekarang ini, semua orang nak glamor. Kadang-kadang buat benda yang tak sepetutnya dengan mengaibkan orang.

“Buat video terutamanya bila berkenaan dengan selebriti sebab nak glamor. Lepas tu, ugut-ugut nak viral, nak aibkan, nak fitnah! Come on, where’s your brain?

“Ada banyak lagi cara lain untuk kau dapat duit. Kau buat benda bangang macam ini semata-mata nak satu kampung tahu pasal masalah kau. Bodoh!," luah Remy.

Apa pun semoga masalah ni dapat diselesaikan dan tindakan diambil terhadap individu yang bertanggungjawab.
Diugut: Remy Ishak buat laporan polis Diugut: Remy Ishak buat laporan polis Reviewed by Kakigosip on 05:24:00 Rating: 5
Powered by Blogger.