Doakan bidadari saya selamat bersalin

PELAKON, Adam Corrie memberitahu, isterinya Fazema Mohd Fuad bakal melahirkan anak sulung mereka secara normal dijangka pada bulan ini.

"Alhamdulillah isteri saya @puan_fazi_fuad tak jadi czer untuk bersalin setelah doktor pantau kesihatan bidadari di hospital.


"Kalau bidadari saya bersalin semalam, baby Lee akan lahir tak cukup bulan. Alhamdulillah...terima kasih yang mendoakan kesihatan bidadari saya dan Baby Lee," ujar Adam menerusi Instagramnya.

Adam Corrie juga mohon doakan bidadarinya ini selamat melahirkan zuriat sulung mereka setelah 10 tahun berumah tangga.

Dalam pada itu, untuk memastikan kesihatan isteri pelakon KL Ganster 2 tidak terjejas, doktor menasihatkan Fazema berehat secukupnya.

"Doktor nasihatkan banyakkan berehat , tak boleh keluar rumah supaya darah tinggi terkawal dan baby Lee lahir cukup bulan serta sihat kelak. Baby Lee nak bermanja lagi dalam rahim mak tu," katanya lagi.

Sementara itu, aktor berusia 50 tahun ini turut meminta maaf selaku wakil isterinya kerana sebelum ini tidak dapat menjawab segala panggilan masuk.

"Saya wakil bidadari saya ingin minta maaf yang whatsapp, call, DM dan sebagainya beliau, tak dapat menjawab sebarang panggilan. Handphone dia silent. Perlukan masa untuk diri sendiri berehat.

"Terima kasih murabi saya Ustaz @zulramli_mrazali datang hospital ziarah kami semalam. #adamcorrie #babyLee #adamfazi," tulisnya.

Adam memeluk Islam pada 13 Julai 2007 dan berkahwin dengan Fazema Mohd Fuad, 36 pada 2008.

Doakan bidadari saya selamat bersalin Doakan bidadari saya selamat bersalin Reviewed by Kakigosip on 05:43:00 Rating: 5
Powered by Blogger.