DSV dalam Hantu Kak Limah meninggalkan kesan

Ketika ini ramai yang mula memperkatakan mengenai filem Hantu Kak Limah (HKL). Apa yang menariknya, filem arahan sutradara prolifik, Mamat Khalid ini, ia menyaksikan gandingan pelakon popular seperti Datuk Awie, Delimawati, Zul Ariffin, Uqasha Senrose, Jue Aziz, Ropie, Mus May, Pekin Ibrahim, Sharwani dan TJ Isa.

Bukan itu sahaja, ia turut menyaksikan penampilan istimewa Datuk Seri Vida, primadona filem Malaysia, Erra Fazira dan Sabri Yunus.


Bercerita mengenai pemilihan pelakon, terutamanya ahli perniagaan terkenal itu, Penerbit Eksekutif filem ini, Gayatri Su-Lin Pillai berkata, kemunculan Vida bakal menjentik hati penonton dengan aksi bersahajanya.

"Saya dan Mamat Khalid sebenarnya sudah lama mengenali Vida sebelum beliau terkenal seperti sekarang.

"Apabila kami menawarkannya untuk berlakon, dia bersetuju walaupun peranannya sekadar penampilan istimewa namun apa yang boleh saya katakan Vida cukup meninggalkan kesan dalam filem itu.

"Saya tidak boleh dedahkan apa peranannya dalam filem itu. Anda kena tonton sendiri nanti apabila ia ditayangkan," katanya ketika ditemui pada majlis pelancaran filem berkenaan di Kuala Lumpur, baru-baru ini.
DSV dalam Hantu Kak Limah meninggalkan kesan DSV dalam Hantu Kak Limah meninggalkan kesan Reviewed by Kakigosip on 05:47:00 Rating: 5
Powered by Blogger.