FIFA Buka Undian! Lagu BTS Atau EXO di Final Piala Dunia 2018?

Seluruh dunia ketika ini bertumpu pada Piala Dunia yang berlangsung di Rusia yang semakin menghampiri ke perlawanan peringkat akhir dan negara manakah yang akan dinobat sebagai juara edisi tahun 2018?

Terbaru, FIFA selaku penyelenggara Piala Dunia 2018 telah mewujudkan undian menerusi akaun Twitter rasmi bagi menentukan rentak lagu mana yang akan diputarkan di stadium ketika perlawanan final berlangsung.

..

 Ada empat calon lagu dalam undian seperti 'Fake Love' nyanyian kumpulan BTS, lagu 'Power' oleh kumpulan EXO, lagu 'Mi Gente' nyanyian J Balvin dan 'The Middle' nyanyian Zedd feat. Maren Morris dan Grey.

Sehingga semalam, nampaknya lagu daripada dua kumpulan KPop, BTS dan EXO memberikan saingan cukup sengit. BTS unggul dengan 48 peratus begitu juga EXO dengan 48 peratus.
Manakala J Balvin meraih 2 peratus dan Zedd juga harus puas dengan hanya 2 peratus.

Sehingga kini FIAFA telah mengumpulkan lebih 3 juta undian. Peminat yang ingin memberikan sokongan masih boleh berbuat demikian.

Sementara itu, perlawanan final piala dunia 2018 dijadualkan berlangsung pada 15 Julai ini.
FIFA Buka Undian! Lagu BTS Atau EXO di Final Piala Dunia 2018? FIFA Buka Undian! Lagu BTS Atau EXO di Final Piala Dunia 2018? Reviewed by Kakigosip on 19:17:00 Rating: 5
Powered by Blogger.