Fitri Haris Terkejut Dituduh Goda Isteri Orang

Juara Gema Gegar Vaganza musim kedua, Fitri Haris terkejut apabila dihubungi suami peminat yang mendakwa dia cuba menggoda isteri mereka.

Memetik laporan BH online, Fitri berkata, dia pernah mengundang lelaki terbabit menghadiri aktiviti yang dijayakan bersama peminat supaya mereka faham kedudukan sebenar.

"Bimbang salah faham itu berlarutan, saya undang mereka yang menghubungi supaya hadir dan melihat sendiri aktiviti yang saya jalankan bersama peminat.

"Itu lebih baik untuk mengelakkan fitnah kerana tidak mahu reputasi saya dalam industri hiburan terjejas," katanya.

Selain itu bekas anggota UNIC ini turut mendedahkan, dirinya dibenci segelintir anggota kelab peminatnya, Fitri Family yang menganggap, penyanyi lagu Suara Azan itu semakin berubah selepas popular.

Jelas Fitri, jadual hariannya kini bertambah padat menyebabkan dia sukar meluangkan masa dengan peminat.

"Ada yang bertindak keluar kumpulan WhatsApp disebabkan marah kerana saya kononnya mengabaikan mereka. Memang saya berubah, tetapi bukan dari segi sikap, sebaliknya jadual harian saya bertambah padat.

"Masa saya juga semakin terbatas, membuatkan saya sukar meluangkan masa dengan peminat. Saya harap mereka faham kerana banyak perkara perlu saya lunaskan," katanya yang juga merupakan seorang pensyarah di sebuah pusat pengajian tinggi.

Fitri Haris Terkejut Dituduh Goda Isteri Orang Fitri Haris Terkejut Dituduh Goda Isteri Orang Reviewed by Kakigosip on 13:45:00 Rating: 5
Powered by Blogger.