Nickhun (2PM) mudah rasa kecewa

ANGGOTA kumpulan 2PM, Nickhun mendedahkan dia mudah berasa kecewa apabila sesuatu dilakukan tidak mencapai sasaran seperti diharapkan.

Nickhun memberitahu dia sering meletakkan harapan tinggi dalam melakukan sesuatu perkara dan sikapnya itu kadang-kala memakan dirinya sendiri.

"Saya ingin tengok setiap perkara dilakukan mendapat hasil positif memandangkan saya seorang yang bersungguh-sungguh dalam melakukan sesuatu.

"Apabila ia tidak mencapai seperti apa dibayangkan saya berasa kecewa dan tertanya-tanya di mana silap saya," katanya seperti dilaporkan Koreaboo.

Dalam pada itu, Nickhun berkata, pengalaman dan kematangan sebagai penghibur banyak mengajarnya agar tidak terlalu obses dengan semua perkara dilakukan.

Katanya, dia kini percaya kerja kerasnya pasti akan mendapat pengiktirafan dan hasil positif suatu hari nanti.

"Kini, saya tidak mahu lagu berfikiran seperti itu. Saya percaya, kalau kerja keras suatu hari nanti pasti ada hasilnya.

"Dan sementara itu, nikmati saja apa yang ada di depan mata," katanya.Nickhun (2PM) mudah rasa kecewa Nickhun (2PM) mudah rasa kecewa Reviewed by Kakigosip on 09:28:00 Rating: 5
Powered by Blogger.