Pasangan Tom Daley-Dustin Lance Black Tayang Foto Anak Sulung

Pasangan gay, Dustin Lance Black dan Tom Daley baru-baru ini berkongsi foto anak sulung mereka yang diberi nama Robert Ray menerusi laman Instagram.

Penulis skrip yang pernah memenangi anugerah dan perenang Olimpik itu mengalu-alukan kehairan putera sulung mereka yang lahir pada 27 Jun lalu dengan kaedah ibu tumpang.

Pada 30 Jun lalu, pasangan tersebut telah membuat kenyataan kepada akhbar British The Times sekaligus mengumumkan berita baik bahawa anak mereka itu berkongsi nama yang sama dengan ayah Daley yang meninggal dunia pada tahun 2011 selepas bertarung dengan penyakit kanser.

"Pada 27 Jun 2018 kepada Thomas Robert Daley dan Dustin Lance Black, seorang anak lelaki, Robert Ray," itu yang tertulis dalam satu notis.

Sementara itu, Dustin menerusi Instagram miliknya berkongsi salah satu gambar anak lelaki mereka itu. Foto tersebut menunjukkan sebahagoan daripada wajah mereka yang seolah-olah sedang memandang ke arah Robert yang mereka dakap di dalam tapak tangan.

"Selamat datang ke dunia kecil Robbie Ray. Terima kasih kerana membawa banyak cinta dan cahaya dan terima kasih kepada mereka yang membantu menjadikan impian kita mempunyai keluarga dalam realiti yang indah ini," tulisnya.

..

Manakala Tom juga berkongsi foto menunjukkan sepasang kaki Robert dan sekaligus menulis kapsyen menggambarkan perasaannya menjadi seorang bapa.

"Selamat datang ke dunia Robbie Ray Black-Daley. "Masa yang paling ajaib dalam hidup saya.

"Jumlah cinta dan kegembiraan yang telah anda bawa ke dalam hidup kami tidak dapat diukur," tulisnya.

..

Pada Februari lalu, Dustin dan Tom mengumumkan bahawa mereka mengharapkan anak pertama mereka melalui ibu tumpang.

Mereka sebelum ini berkata mereka tidak mahu tahu siapa ayah kandung bayi itu kerana kedua-duanya memberikan sperma untuk menyuburkan telur pengganti tersebut.

Pasangan ini bertemu pada 2013 dan kemudia berkahwin pada Mei 2017 di Bovey Castle, England.
Pasangan Tom Daley-Dustin Lance Black Tayang Foto Anak Sulung Pasangan Tom Daley-Dustin Lance Black Tayang Foto Anak Sulung Reviewed by Kakigosip on 15:33:00 Rating: 5
Powered by Blogger.