Remy Buat Laporan Polis, Dakwa Diugut Bekas Pelanggan Tunang

Aktor Remy Ishak, 36, membuat laporan polis selepas mendakwa dia diugut seorang lelaki yang mahu mengambil kesempatan terhadap status selebritinya.

Menurut laporan Kosmo!, bintang utama filem Pulang itu membuat laporan polis tersebut di Balai Polis Ampang Jaya pada pukul 2.30 petang semalam.

Jelas Remy, masalah timbul apabila salah seorang pelanggan yang berurusan dengan tunangnya, Ezza Yusof bertindak memulangkan kembali barangan yang dijual dan menuntut wangnya dikembalikan.

"Tunang saya menjalankan perniagaan membuat kasut tempahan khas untuk perkahwinan. Pada mulanya semua berjalan lancar, pelanggan terbabit telah pun membayar dan mengambil kasut yang ditempah.

"Tidak tahu apa masalahnya, kasut itu dikembalikan dan pelanggan tersebut mahu menuntut wangnya semula. Walhal tidak dinyatakan apa masalah dengan kasut yang dibeli. Pihak pelanggan itu juga enggan memberi kerjasama apabila diminta berunding,” katanya.

Tambah Remy, pelanggan itu cuba mengambil kesempatan selepas mengetahui Ezza adalah tunangnya dengan mengugut mahu tularkan masalah yang berlaku antara mereka kepada umum.

Oleh itu, sebagai langkah mempertahankan diri, Remy terlebih dahulu membuat laporan polis.

Terdahulu Remy membuat naik video di Insta Story di akaun Instagramnya mendedahkan dia telah membuat laporan polis selepas diugut seorang lelaki dan turut memuat naik gambar laporan polis yang dibuat.
Remy Buat Laporan Polis, Dakwa Diugut Bekas Pelanggan Tunang Remy Buat Laporan Polis, Dakwa Diugut Bekas Pelanggan Tunang Reviewed by Kakigosip on 15:39:00 Rating: 5
Powered by Blogger.