Follow us on Facebook
Powered by: Thecekodok.com

The Rock Pura-Pura Tak Teruja Jumpa Bintang Pujaan Hati

Siapa yang tidak teruja kalau dapat bertentang mata dengan artis pujaan hati, kan? Tapi berbeza bagi ikon gusti yang kini bergelar pelakon terkenal, Dwayne Johnson aka The Rock.

Dia berpura-pula tidak teruja apabila medapat tahu dia akan bergadingan dengan Neve Campbell menerusi filem terbarunya Skyscraper sehinggalah mereka bertemu buat kali pertama.

Mengakui dia sangat meminati aktres yang cukup popular menerusi filem seram Scream itu namun begitu dia tidak mahu menipu dirinya sendiri dengan mendedahkan maklumat itu sebelum mereka saling mengenali.

"Saya suka Scream dan itu adalah salah satu sebab yang paling besar mengapa saya cuba mendedahkan diri saya adalah peminat fanatik ketika pertama kali bertemu Neve," katanya tersenyum.

"Saya berlagak 'cool', saya seperti," Hei, awak laha yang berlakon dalam filem itu? Apa nama filem itu? Tajuknya Yell? Oh, Scream!," katanya ketika ditemubual oleh program Good Morning America, baru-baru ini.

..

Dalam pada itu The Rock juga sangat berbangga dan menyifatkan kolaborasinya bersama Neve sesuatu yang istimewa dan satu penghormatan besar.

"Neve, sangat hebat dalam filem-filem lakonannya, dalam kerjaya dan apa yang dia ada. Bagi kami, ia satu penghormatan dan keistimewaannya yang besarnya sekali lagi apabila dia membuat kemunculan dalam filem ini.

"Kami mempunyai masa yang hebat sepanjang bersama-sama, jadi ia merupakan filem yang hebat untuk menjadi sebahagian daripada,"tuturnya.

Dwayne melakonkan watak sebagai bekas ejen FBI di mana dia perlu menyelamatkan orang tersayang iaitu keluarganya di banggunan pencakar langit yang paling tinggi di Hong Kong selepas banggunan itu diserang oleh pengganas.

Skyscraper ditulis dan diarahkan oleh pengarah filem Central Intelligence, Rawson Thurber.
The Rock Pura-Pura Tak Teruja Jumpa Bintang Pujaan Hati The Rock Pura-Pura Tak Teruja Jumpa Bintang Pujaan Hati Reviewed by Kakigosip on 19:02:00 Rating: 5
Powered by Blogger.