Tiada Lagi 'Muka Ketat', Victoria Senyum di Ulangtahun Perkahwinan Ke-19

Selebriti dan pereka fesyen popular Victoria Beckham selama ini dikenali sebagai personaliti yang susah untuk mengukir senyuman di depan khalayak mahupun pada gambar.Mendirikan rumah tangga bersama bintang bola sepak dunia, David Beckham kira-kira 19 tahun lalu, mereka cukup dikenali sebagai salah satu pasangan paling ideal Hollywood.

Bukan itu saja, pasangan yang memiliki empat cahaya mata ini berjaya mempertahankan keharmonian rumah tangga mereka ketika banyak khabar angin dan berita palsu mengenai perkahwinan mereka.

Kebelakangan ini timbul khabar kononnya mereka akan bercerai. Bagaimana David Beckham dan Victoria Beckham kekal memperlihatkan betapa romantis dan bahagianya hubungan mereka.

Terbaru, menerusi akaun Instagram masing-masing, pasangan ini berkongsi foto momen saat meraikan ulangtahun perkahwinan yang ke-19 tahun.

Menikmati makan malam berdua sahaja, kelihatan Victoria memengang tangan Beckham. Keduanya melirik senyuman ke arah kamera.

Foto tersebut mendapat pelbagai reaksi peminat yang rata-rata gembira kerana melihat Victoria yang dikenal sebagai artis yang jarang sekali tersenyum namun kali ini anggota kumpulan Spice Girls itu memberikan senyuman.

"19 tahun Wow. Hari ini, 19 tahun yang lalu saya memakai baju serba ungu dari kepala hingga hujung kaki. Selamat ulangtahun untuk isteri dan seorang ibu yang sangat luar biasa. Sayang kamu," tulis Bechkam.

..

Lebih manis, ulangtahun pasangan ini jatuh pada Hari Kemerdekaan Amerika Syarikat. Sekaligus ini bukti nyata rumah tangga The Beckhams baik-baik saja.
Tiada Lagi 'Muka Ketat', Victoria Senyum di Ulangtahun Perkahwinan Ke-19 Tiada Lagi 'Muka Ketat', Victoria Senyum di Ulangtahun Perkahwinan Ke-19 Reviewed by Kakigosip on 19:16:00 Rating: 5
Powered by Blogger.