Lepas ni karya seram pula...

MELIHAT pada kejayaan naskhah Pinjamkan Hatiku, produser filem dan usahawan, Datin Furyna Azmeer mendedahkan mereka bakal tampil dengan karya seram selepas ini.

Kata Furyna, filem Pinjamkan Hatiku yang dibintangi Ayda Jebat, Shaheizy Sam dan Datuk Farid Kamil berjaya mendapat kutipan RM3.4 juta.

“Alhamdulillah, walaupun ketika itu filem Pinjamkan Hatiku bersaing dengan Pengabdi Setan tetapi ia masih mendapat sambutan positif dan kutipan memberangsangkan.

“Saya ada perancangan terbitkan filem baharu tetapi kali ini genre seram. Semuanya masih berada di peringkat perbincangan,” katanya.

Tambah Furyna lagi, dia mengakui cerewet apabila membabitkan kualiti sesebuah produk.

Apa yang penting, dia ingin memberikan yang terbaik untuk penonton.

Ditanya sama ada terfikir untuk tampil sebagai ‘cameo’ dalam filem baharu itu, Furyna bagaimanapun hanya mahu berada di belakang tabir sahaja.

“Cukuplah saya berada di belakang tabir sebagai produser. Saya tidak terfikir untuk membuat penampilan khas. Saya tidak mengganggu proses penggambaran.

“Saya cuma membuat product placement saja. Itu pun, produk berkenaan hanya nampak sipi-sipi. Asal nampak sikit pun sudah cukup, tidaklah beriya sangat tunjuk produk,” katanya.
Lepas ni karya seram pula... Lepas ni karya seram pula... Reviewed by Kakigosip on 07:51:00 Rating: 5
Powered by Blogger.