Anoboy dan Samehadaku tidak sah, ini adalah pautan menonton anime yang sah


Anime adalah animasi atau kartun Jepun yang dapat dilihat di beberapa laman menonton anime. Namun, masih terdapat banyak pautan tontonan haram yang masih dapat diakses oleh orang ramai, seperti Anoboy dan Samehadaku.


Sebenarnya, mengakses anime dari laman tontonan haram boleh membahayakan industri filem dan juga melanggar Hak harta Intelektual . Oleh itu, jika yang berminat lebih baik menontonnya di laman web di bawah.


Terdapat banyak anime yang sangat disesalkan, misalnya Food War, Kimetsu No Yaiba, Hunter x Hunter, One Piece, hingga Haikyuu !!. Anime ini mempunyai pelbagai kisah menarik dan menarik.


Berikut adalah senarai pautan Anime Sah:

1. Viewster

Bagi pengguna Android, menonton anime dapat ditonton di Viewster. Pengguna hanya perlu memuat turun aplikasi dan mengaksesnya tanpa memerlukan pendaftaran jadi praktikal.


2. Hulu

Pautan seterusnya untuk menonton anime sah adalah Hulu. Portal ini menyediakan pelbagai kandungan anime dengan kualiti HD dan juga rancangan terkini agar penonton tidak ketinggalan.


Untuk menonton, pengguna boleh melanggan terlebih dahulu dengan membayar US $ 5.99 . Namun, beberapa anime juga dapat ditonton secara percuma, anda tahu.


3. Netflix

Netflix menyediakan pelbagai kandungan anime untuk penggunanya. Bagi pengguna baru, mereka dapat menikmati anime secara percuma selama 30 hari, maka terdapat pelbagai pilihan pakej yang ditawarkan untuk langganan.


4. Crunchyroll

Crunchyroll mempunyai lebih daripada 30 ribu episod anime di dalamnya. Syarikat yang berpusat di Amerika Syarikat itu menyediakan beberapa pakej langganan bermula dari US $ 7.99 sebulan 

Terdapat juga rancangan satu tahun dengan harga AS $ 79.99 setahun. Sebelum membelinya, pengguna juga ditawarkan untuk mengakses secara percuma selama 14 hari.


5. Iflix

Perkhidmatan menonton dalam talian anime lain ialah Iflix. Portal ini menawarkan beberapa tajuk anime popular untuk ditonton, seperti Food Wars, Spicy Girl, hingga Dr Stone. Oleh itu, jangan menontonnya di Anoboy atau Samehadaku!


6. Asiancrush

Pautan terakhir untuk menonton anime ialah Asiancrush. Akses halaman ini kerana hanya tersedia di Amerika dan Kanada.