Baris baru produk Xiaomi, sesuai untuk hadiah Valentine


Pada awal 2021, Xiaomi telah merilis sejumlah produk baru, yang mungkin sesuai sebagai hadiah Valentine.

Peranti ini adalah Mi Router 4A Gigabit Edition, Mi Router 4C, dan Mi 360 ° Home Security Camera 2K. Kemudian ada Mi 10T, yang tidak terlalu baru, tetapi Xiaomi melepaskan telefon dengan warna baru.


Mi Router 4A Gigabit Edition dan Mi Router 4C adalah pilihan peranti untuk rangkaian internet di rumah yang menyediakan sambungan internet yang cepat dan stabil untuk pelbagai keperluan, ditambah dengan reka bentuk minimalis yang memungkinkan mereka menyatu dengan bahagian dalam rumah.


Sementara itu, Mi 360 ° Home Security Camera 2K mampu memberikan rasa tenang kepada pemilik rumah kerana kemampuan untuk mengawasi rumah dengan terperinci dalam keadaan gelap atau terang.


Kemudian untuk aktiviti harian, Mi 10T Pro nampaknya menjadi pilihan yang sesuai. Telefon bimbit ini, yang disebut Xiaomi sebagai flagship hiburan, kini hadir dengan warna baru, iaitu Aurora Blue, melengkapkan Cosmic Black dan Lunar Silver yang sudah ada sebelumnya.


Xiaomi juga mengadakan promo istimewa selama Hari Valentine, tepatnya dari 13 Februari hingga 14 Februari 2021. Di mana mereka memberikan diskaun sejumlah produk mereka.