Botol Minuman Pintar Ini Dapat Mengajak Kanak-kanak Berbual

 


Olike mengeluarkan botol pintar. Menariknya, botol minuman pintar ini dapat membuatkan anak-anak berbual.


Botol Pintar Olike dapat menuturkan lebih daripada 250 ayat dan lebih daripada 50 senario perbualan. Bunyi yang dikeluarkan termasuk peringatan untuk minum air secukupnya, amaran ketika suhu air panas, muzik, sains umum, teka-teki, dan kalimat membina watak untuk mewujudkan tabiat baik sejak awal.


Botol pintar ini dapat menampung 400 ml air, terbuat dari keluli tahan karat 316 makanan yang tahan kakisan, tahan oksidasi, tidak berbau, selamat digunakan untuk kanak-kanak. Di dalamnya ada sensor suhu material sehingga dapat disatukan untuk memberikan peringatan tentang suhu air di dalamnya."Dengan lapisan penebat haba vakum, ia mengekalkan suhu air di Botol Pintar Olike hingga 20 jam. Bahan silikon kelas makanan di dalam jerami mudah dikeluarkan dan dibersihkan, tahan panas dan selamat ketika proses pensterilan menggunakan sinar UV. .


Dilengkapi dengan sensor sentuh dan layar LED yang menampilkan ekspresi sesuai dengan suhu air di dalamnya, jika suhu air panas di atas 46 darjah Celsius, layar LED memaparkan ekspresi berwarna merah, maka jika air menghangatkannya akan berwarna kuning, dan hijau jika air sejuk.


Dengan kapasiti bateri 650 mAh, menggunakan muatan magnetik dapat bertahan hingga 15 hari penggunaan. Teknologi kalis air IPX6 juga terdapat di Olike Smart Bottle, sehingga dapat menahan percikan air semasa proses pembersihan.


Botol Pintar Olike boleh didapati di e-commerce. 

Botol Minuman Pintar Ini Dapat Mengajak Kanak-kanak Berbual Botol Minuman Pintar Ini Dapat Mengajak Kanak-kanak Berbual Reviewed by thecekodok on 3:47:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.