4 Usaha Grab untuk Rakan Kongsi Tetap Bahagia dalam Masa Pandemik


 Grab telah melakukan pelbagai usaha agar rakan-rakan tetap berada di tengah-tengah situasi yang sukar. Sebenarnya telah ada beberapa percubaan yang telah dilakukan.

Grab telah mendigitalkan perniagaan Semasa wabak, sangat penting untuk menyesuaikan diri dengan menembusi perniagaan dalam talian atau digital. Lebih-lebih lagi, penggunaan internet meningkat dengan pesat.


"Pertama-tama, kami memastikan bahawa kami mendigitalkan banyak perniagaan selama wabah. Lebih banyak pernigaaan didigitalkan, mereka juga mendapat latihan dari program Grab Accelerator, yang sudah ada dalam dua kelompok.


Tidak hanya itu, ada juga upaya pendidikan dengan webinar yang dilakukan oleh Grab agar perniagaan dapat lebih dipercayai dalam menggunakan digital. Pelbagai tema telah dilakukan untuk memindahkan pengetahuan dari pakar kepada rakan kongsi.


Ketiga, Grab menyediakan Grab Protect untuk memastikan keselamatan rakan pemandu dan pelanggan Grab yang setia. Mudah-mudahan, ini dapat mewujudkan rasa selamat dalam keadaan pandemik.


Akhirnya,  Grab Assistant sebagai salah satu penyelesaian yang diberikan Grab untuk membantu memulihkan ekonomi.


Tambahan pula, Grab telah melancarkan Grab Assistant, yang bermaksud bahawa pemandu masih boleh memperoleh pendapatan dengan menghantar barang runcit. Pelanggan boleh membeli dari rumah tanpa pergi.


Sebenarnya, Grab telah melakukan banyak perkara, tetapi itu adalah sebahagian sahaja.

4 Usaha Grab untuk Rakan Kongsi Tetap Bahagia dalam Masa Pandemik 4 Usaha Grab untuk Rakan Kongsi Tetap Bahagia dalam Masa Pandemik Reviewed by thecekodok on 2:17:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.