Akan dilancarkan lebih awal, lihatlah kebocoran siri OPPO Reno5 F terbaru

 


Pada pelancaran siri OPPO Reno5 Januari lalu, OPPO mendedahkan bahawa siri baru ini akan tersedia di beberapa peranti. Dua siri yang telah diperkenalkan kepada umum ialah siri Reno5 dan Reno5 5G. Tidak hanya itu, juga dinyatakan bahwa ada satu lagi perangkat yang akan diperkenalkan pada April 2021.

Namun, OPPO memberikan kejutan dengan mempersembahkan siri Reno5 F lebih awal dari yang dirancang. Siri Reno5 F akan hadir  pada bulan Mac 2021.


Kami akan memperkenalkan OPPO Reno5 F bulan ini, jika tidak ada yang menghalang produk ini akan tersedia pada akhir bulan ini. Reno5 F akan datang lebih awal dari yang kami harapkan. Sebenarnya, kami akan memperkenalkan produk ini pada bulan April. Sayangnya, masih belum banyak maklumat. Saya boleh berikan, tetapi yang jelas ialah Reno5 F akan mempunyai kedudukan yang berbeza dari siri Reno5 sebelumnya. Nanti peranti ini juga akan dijual dengan harga yang setanding dengan prestasi dan reka bentuknya. ditawarkan


Di samping itu, ada juga kebocoran bahawa peranti terbaru dari OPPO ini mempunyai satu layar punch-hole. Dikatakan, ada kemungkinan peranti ini mempunyai dimensi yang tidak jauh berbeza dengan siri Reno5 yang dilancarkan sebelumnya. Oleh itu, anda boleh memastikan peranti ini mempunyai skrin dengan dimensi di atas 6 inci.


Telefon pintar terbaru dari OPPO diharapkan dapat mengikuti pengganti Reno4 F dengan membawa reka bentuk yang unik, moden dan bergaya.


Walaupun bentuknya belum terungkap, OPPO Reno5 F pastinya akan muncul dengan ketebalan dan berat peranti yang menjadikannya selesa dipegang dengan satu tangan. Juga dilengkapi dengan warna peranti yang kelihatan berani seperti OPPO Reno4 F, dengan beberapa pilihan warna. Salah satunya adalah warna yang popular yang biasa digunakan pada telefon pintar.


Mengenai prestasi dan ciri, OPPO Reno5 F juga diharapkan dapat membawa ciri kegemaran pengguna di Reno 5. Antaranya ialah AI Mixed Portrait, Dual-view Video, dan AI Highlight Video yang dapat menjawab keperluan kreatif orang muda.


Agar tidak tertanya - tanya dengan penampilan siri Reno5 terbaru, OPPO Reno5 F, nantikan kemunculannya tidak lama lagi pada bulan Mac ini.

Akan dilancarkan lebih awal, lihatlah kebocoran siri OPPO Reno5 F terbaru Akan dilancarkan lebih awal, lihatlah kebocoran siri OPPO Reno5 F terbaru Reviewed by thecekodok on 9:17:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.