Dapatkan Kostum Survey Corps, Kolaborasi Free Fire x Attack on Titan

 


Garena hari ini mengumumkan bahawa acara ingame kolaborasi Free Fire x Attack on Titan dapat diakses dalam permainan. Kerjasama global ini mengajak semua pemain untuk memperjuangkan kelangsungan kemanusiaan ketika Attack on Titan - termasuk raksasa pemakan manusia dari siri ini - memulakan pencerobohan.

Mulai sekarang hingga April, semua pemain Free Fire berpeluang memiliki pelbagai item permainan Attack on Titan eksklusif termasuk kostum, kulit senjata, dan mod permainan baru.


Berjuang dengan gaya ikonik Attack on Titan


Pemain boleh "Battle In Style" dalam gaya Attack on Titan yang terdiri daripada kostum Survey Corps yang ikonik - harapan umat manusia. Kostum tersebut akan mempunyai lencana bahagian Wings of Freedom dengan bangga dipakaikan di jaket dan boleh didapati dalam varian wanita dan lelaki.


Pemain juga berpeluang bertarung dengan penyamaran monster Titan yang menakutkan. Dua kostum Titan, Armored dan Attack Titan, yang sangat terkenal dalam siri Jepun, juga akan muncul di Free Fire.


Pelbagai kulit senjata eksklusif dengan tema Attack on Titan akan dipersembahkan untuk pemain yang berani. Kali ini senjata P90 dan M1014 akan diberi tampilan yang keren yang dapat membuat pemain merasa seolah-olah sedang dalam pertempuran sengit melawan Titan. Jangan ketinggalan, dan kumpulkan sekarang.


Tingkatkan pengalaman permainan anda dengan ciri permainan baru dan mod permainan


Pemain akan lebih tertarik dengan permainan Free Fire melalui ciri permainan baru dan beberapa item kejutan. Ini merangkumi sekumpulan beberapa elemen Api Bebas yang popular seperti kotak dan pesawat udara.


Mod permainan khas baru yang diilhamkan oleh Attack on Titan juga akan hadir di Free Fire pada hari puncak acara kolaborasi, 27 Mac 2021.

Dapatkan Kostum Survey Corps, Kolaborasi Free Fire x Attack on Titan Dapatkan Kostum Survey Corps, Kolaborasi Free Fire x Attack on Titan Reviewed by thecekodok on 9:00:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.