HBO Go Down disebabkan Justice League Snyder's Cut

 


Netizen di Asia menantikan Justice League Snyder's Cut. Sampai sekarang, aplikasi HBO Go down.

Cubaan membuka aplikasi HBO Go di telefon bimbit tetapi tidak berjaya. Sebenarnya, skrin memaparkan pernyataan yang berada di luar talian dan memaparkan kod.


Semasa memantau Twitter, banyak netizen mengalami perkara yang sama. Mereka mengakui bahawa mereka tidak dapat mengakses perkhidmatan HBO di telefon bimbit atau desktop.


Mengenai HBO Go down, kami telah berusaha menghubungi perwakilan HBO. Tetapi ia belum mendapat sambutan dan kami akan memperbaruinya dalam artikel seterusnya.


Seperti yang diketahui, filem Justice League Snyder's Cut dijadualkan untuk ditayangkan di HBO Go pada 18 Mac 2021. Filem Zack Snyder ini menampilkan Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash dan Aquaman untuk bersatu menentang ancaman dari luar bumi di mana kumpulan makhluk asing yang diketuai oleh Darkseid ingin memusnahkan bumi.


Tidak seperti kebanyakan filem tayangan yang berdurasi kurang dari 2 jam, Justice League Zack Snyder dua kali lebih lama. Tempoh keseluruhan adalah 4 jam 2 minit.


Peminat boleh memilih untuk menonton filem sekaligus, atau menikmatinya dengan menonton setiap bahagian secara individu.


Bahagian 1: Don't Count On It, Batman

Bahagian 2: Age of Heroes

Bahagian 3: Beloved Mother, Beloved Son

Bahagian 4: Change Machine

Bahagian 5: All The King's Horses

Bahagian 6: Something Darker

Bahagian 7: Epilog.


Jadual rasmi, Justice League Snyder's Cut, akan dapat diakses oleh pengguna HBO Go pada hari Khamis 18 Mac 2021 , serentak dengan penonton di Amerika Syarikat. Tetapi sayang, apa yang berlaku ialah perkhidmatan HBO Go down.

HBO Go Down disebabkan Justice League Snyder's Cut HBO Go Down disebabkan Justice League Snyder's Cut Reviewed by thecekodok on 6:58:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.