Jadual Pelancaran IPhone 13 Terbongkar, Bilakah?


 Pelancaran iPhone 13 tidak lagi ditangguhkan seperti pendahulunya. Kerana Apple akan mengeluarkan telefon bimbitnya semula pada bulan September.

Ya, tahun lalu gangguan rantaian bekalan disebabkan oleh pandemi COVID-19 menjadikan Apple melanggar tradisi yang telah berlaku selama beberapa tahun. IPhone 12 dan 12 Pro akan memasuki pasaran pada 23 Oktober, sementara varian Mini dan Max mula dijual pada 13 November.


Namun, kebocoran dari analisis rantai bekalan Daniel Ives di Wedbush seperti yang dilihat pada hari Selasa (23/3/2021) memastikan bahawa ini tidak akan berulang. Dia mendapat maklumat dari pembekal yang mengatakan bahawa barisan iPhone 13 dirancang untuk dilancarkan pada minggu ketiga bulan September.Hanya beberapa model iPhone yang harus dirilis pada awal Oktober. Itu kerana beberapa kemas kini ciri yang telah dikemukakan oleh Apple.


IPhone 13 diharapkan dapat menampilkan berbagai peningkatan fitur, seperti layar dengan kecepatan penyegaran 120Hz, takik yang lebih kecil, pengimbas LiDAR pada semua model, dan sensor kamera yang ditingkatkan. Seperti yang dilaporkan sebelum ini, penganalisis yakin bahawa iPhone 13 akan menawarkan model penyimpanan 1 TB untuk pertama kalinya.


Wedbush menjangkakan Apple akan membuat 25% lebih banyak unit iPhone 13 daripada iPhone 12. Kerana dia yakin permintaan untuk iPhone tetap kuat, didorong oleh minat pengguna dan pembawa telefon bimbit 5G.

Jadual Pelancaran IPhone 13 Terbongkar, Bilakah? Jadual Pelancaran  IPhone 13 Terbongkar, Bilakah? Reviewed by thecekodok on 4:46:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.