Jurnal Hellogold Investment 27 Mac 2021 - Profit -4.43%

 

Status Pelaburan 


Tarikh Mula Melabur : 23 Mac 2021

Smart Saver Bulanan : RM300


Jumlah Perlaburan Terkumpul Awal : RM134.75

Belian Emas Terus : RM0

Bonus : RM0  (Promo Kod : MOHDAO6T)

Belian Emas Smart Saver Harian : RM18.03

Jumlah Pelaburan Terkumpul  Akhir: RM152.78


Baki Akaun Nilai Emasa Semasa  : RM146.01

Keuntungan  Terkumpul: -4.70%Portfolio

Emas 100%


Muat turun aplikasi HelloGold sekarang. Buat pembelian emas sebanyak RM50 dan dapatkan rebat RM5 dengan serta-merta! - Gunakan kod promosi [MOHDAO6T] atau klik di sini untuk maklumat lanjut: https://referral.hellogold.com/?ref=MOHDAO6T


Info Tentang Hellogold

HelloGold adalah aplikasi membeli emas mudah alih patuh syariah yang pertama di dunia, membolehkan anda membeli dan menjual emas serendah RM1 di satu platform. Anda boleh menguruskan akaun anda secara mudah dan menikmati harga pembelian dan penjualan yang kompetitif dalam pasaran. Kini anda tidak perlu lagi bersusah-payah untuk menyimpan emas fizikal kerana emas gred pelaburan.

HelloGold yang dikatakan berpengkalan di singapore dimana gold vault mereka terletak di singapore. Hellogold dikatakan establish pada tahun 2015 dan mendapat shariah compliant pertama dalam urusan jualbeli gold melalui smartphone.


Cara Melabur membeli emas di Hellogold 


Klik Sini untuk langkah penuh cara untuk melabur mengunakan Hellogold


Semua pelaburan melibatkan risiko, termasuk kemungkinan kerugian wang yang anda laburkan dan prestasi lalu tidak menjamin prestasi masa akan datang. Sejarah pulangan, pulangan dijangka dan unjuran kebarangkalian disediakan untuk tujuan maklumat dan ilustrasi sahaja dan tidak menunjukkan prestasi masa akan datang yang sebenar. Kami tidak bertanggungjawab terhadap liabiliti bagi hasil perdagangan dan pelaburan anda.

Jurnal Hellogold Investment 27 Mac 2021 - Profit -4.43% Jurnal Hellogold Investment 27 Mac 2021 - Profit -4.43% Reviewed by thecekodok on 4:05:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.