Lagu KPop Kembali ke Spotify

 


Setelah hilang, lagu KPop dapat lagi didengar di Spotify. Ini kerana perkhidmatan streaming muzik Sweden telah mencapai persetujuan dengan Kakao Entertainment Corp. (sebelumnya Kakao M).

"Kami gembira kerana kandungan dan artis Kakao Entertainment Corp kembali di Spotify. Memberi peluang kepada lebih daripada 345 juta pendengar di 170 negara untuk mendengarkan lagu-lagu yang mereka sukai lagi," kata seorang jurucakap Spotify dalam pernyataan rasminya.


Spotify menambah bahawa selalu dalam misi untuk menghubungkan artis dengan peminat mereka di seluruh dunia dan memberi pendengar akses ke semua muzik mereka. Pendengar di Korea kini dapat menikmati muzik tempatan mereka bersama lebih dari 70 juta lagu dan 4 bilion senarai main Spotify."Kami tetap berkomitmen untuk memberikan kesan positif pada ekosistem streaming muzik Korea melalui kerjasama kami dengan penyanyi, label dan pemegang hak tempatan," kata seorang jurucakap Spotify.


Sementara itu, jurucakap Kakao Entertainment juga mengesahkan bahawa ia telah mencapai kesepakatan dengan Spotify. Selain itu, mereka akan memberikan kandungan muzik mereka di Spotify untuk perkhidmatan di dalam dan di luar Korea.


"Melalui pelbagai perkongsian di seluruh dunia termasuk Spotify, Kakao Entertainment berharap peminat muzik di seluruh dunia dapat dengan mudah mengakses artis dan kandungan muzik mereka untuk menikmati K-pop. Kakao Entertainment tetap komited terhadap ekosistem muzik Korea dan pertumbuhannya, dan akan terus melindungi hak. penyanyi, label, dan pemegang hak tempatan pada masa akan datang, "kata jurucakap Kakao Entertainment.

Lagu KPop Kembali ke Spotify Lagu KPop Kembali ke Spotify Reviewed by thecekodok on 6:28:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.