Pameran Maya Kini Boleh Melalui Aplikasi

 


Sejumlah pameran tahunan dalam skala kecil hingga besar harus diadakan hampir untuk mengurangkan penyebaran Covid-19. Keadaan ini memaksa sebilangan industri untuk berfikir secara kreatif dan berubah.


Sekatan sosial menjadikan aktiviti perniagaan konvensional seperti aktiviti di pusat membeli-belah dan pejabat mula dibataskan, apatah lagi aktiviti yang mengundang orang ramai seperti seminar, persidangan ke pameran, tiba-tiba menjadi aktiviti yang dilarang untuk dijalankan tanpa kebenaran pihak berkuasa


Menghadiri keperluan pameran maya yang semakin meningkat, PamerBio hadir sebagai penyelesaian praktikal untuk ahli perniagaan dan profesional dalam menggunakan teknologi semasa wabak.


PamerBio didakwa sebagai aplikasi berasaskan web yang memudahkan untuk mengadakan pameran maya untuk penjenamaan peribadi dengan mudah, selamat, dan dengan harga yang berpatutan.


Selain menawarkan penggunaan teknologi, PamerBio juga berkomitmen untuk membangun komuniti yang bebas dari jenayah seperti penipuan.


"Pakej langganan berbayar sehingga proses pengesahan dilakukan secara berperingkat, sehingga integriti dalam talian dapat dibina, serta rasa aman dan selesa untuk semua pihak yang berkepentingan," kata Coach Muqiet, pengasas Markethink yang menguruskan PamerBio, dalam pernyataannya , Rabu (17/3/2021).


Hanya dengan memasukkan pautan pendek seperti ini.bio yang mudah diingat (contoh: ini.bio/hakim) di profil media sosial, banyak maklumat dan kandungan penting dari pelbagai platform lain akan lebih mudah diakses oleh sesiapa sahaja, bila-bila masa, dan di mana sahaja.


Jurulatih Muqiet mendakwa, platformnya sesuai untuk semua kumpulan. Bermula dari pelajar, peniaga dalam talian, pencipta kandungan, pemilik perniagaan, hingga syarikat.


Pelbagai pilihan domain eksklusif dan perkhidmatan pelanggan yang berkualiti juga merupakan komitmen PamerBio kepada penggunanya.


Setiap pelawat yang datang akan disambut mesra oleh BioBot, pembantu maya berasaskan AI yang sentiasa bersedia untuk membantu semua keperluan pengguna selama 24 jam, dari tutorial video, bantuan langsung dari pasukan, hingga proses pelaporan pelanggaran.


Dalam masa lebih kurang 5 minit, sesiapa sahaja boleh melakukan pameran maya untuk penjenamaan peribadi tanpa perlu mengeluarkan banyak modal.

Pameran Maya Kini Boleh Melalui Aplikasi Pameran Maya Kini Boleh Melalui Aplikasi Reviewed by thecekodok on 3:55:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.