Permainan Hot Wheels Unleashed Dilancarkan pada September 2021


 Mattel, sebuah syarikat yang menghasilkan mainan Hot Wheels, bersedia membawa peminatnya ke nostalgia dengan melepaskan permainan terbaru Hot Whees Unleashed pada 30 September 2021.

Proses pengembangan untuk Hot Wheels Unleashed diserahkan kepada permainan devdeloper, Milestone menggunakan Unreal Engine, yang berpengalaman dalam mengembangkan projek permainan perlumbaan seperti MotoGP dan Ride 4. Sesuai dengan gaya Hot Wheels itu sendiri, permainan ini akan menampilkan lebih banyak format lumba gaya arcade.


Idea utama permainan ini adalah berlumba dari sudut pandang sebuah kereta mainan kecil, yang bertujuan untuk memberi kesan mendalam pada kenangan masa kecil nostalgia mainan Hot Wheels. Selain mempromosikan perlumbaan gaya arked, pemain juga dapat menyesuaikan trek balap sesuai dengan keinginan mereka, seperti mengubah trek atau aksi melompat.


"Lepaskan kreativiti anda dengan mengedit trek paling menarik yang pernah ada. Bangun trek menggunakan apa yang ada di sekitar dan buat susun atur yang menakjubkan di dalam dan di luar perlumbaan arena," menurut Pure Xbox.


Untuk mengatasi rasa ingin tahu, pemain boleh menonton treler pengumuman Hot Wheels Unleashed di hotwheelsunleashed.com, yang sebelumnya disiarkan di akaun Twitter Hot Wheels. Peminat juga boleh membuat pra-pesanan untuk mendapatkan permainan ini lebih cepat kemudian dengan beberapa edisi.


Hot Wheels Unleashed akan tersedia di Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X / S, Nintendo Switch dan PC.

Permainan Hot Wheels Unleashed Dilancarkan pada September 2021 Permainan Hot Wheels Unleashed Dilancarkan pada September 2021 Reviewed by thecekodok on 9:53:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.