Promo 4.4, Shopee Membantu Memenuhi Keperluan Baru Semasa Pandemik
 Perubahan gaya hidup akibat pandemi yang telah berlangsung lebih dari satu tahun telah menimbulkan banyak variasi dan cara bagi manusia untuk melakukan aktiviti. Faktor kesihatan dan kebersihan sering menjadi keutamaan dalam pelbagai aktiviti kemasyarakatan.

Hampir semua mobiliti masyarakat kini mengutamakan protokol kesihatan, seperti memakai topeng, menjaga jarak, dan mencuci tangan. Ini tidak lain adalah usaha untuk mengelakkan pendedahan kepada virus COVID-19 tanpa harus mengurangkan produktiviti harian.


Perlahan tetapi pasti, masyarakat mula menyesuaikan diri dengan perkembangan yang drastik. Di samping itu, dengan berbagai peraturan ketat yang sering dikemas kini oleh pemerintah, akses masyarakat juga semakin terbatas. Nasib baik, e-commerce sudah ada sehingga keperluan harian dapat dipenuhi dengan membeli-belah dalam talian.Salah satu laman web e-dagang yang menyokong keperluan harian orang ramai adalah Shopee, terutama untuk memenuhi keperluan baru untuk menyesuaikan diri di tengah wabak yang semakin meningkat. Pada masa ini, Shopee juga menyajikan kempen 4.4 Mega Shopping Day yang akan berlangsung dari 8 Mac hingga 4 Mei 2021.


Kami menyajikan Hari Belanja 4.4 Mega sebagai bentuk komitmen Shopee untuk menyampaikan produk yang relevan, lengkap dan berkualiti, terutama untuk aktiviti harian di tengah-tengah wabak ini. Kami sangat menyedari bahawa dengan wabak ini tahap permintaan untuk produk masyarakat terus berlanjut untuk berubah, kerana Kami memastikan bahawa kategori produk yang kami sajikan dapat menjawab keperluan yang semakin meningkat, 


Daniel menjelaskan pelbagai produk yang dipersembahkan oleh Shopee untuk menjawab keperluan yang semakin meningkat, mulai dari peralatan makan peribadi, untuk menyokong mobiliti berterusan, untuk menyokong produktiviti maksimum di rumah, dan untuk tetap aktif secara fizikal.


1. Bawa Peralatan Makan Peribadi


Sebelum berlakunya wabak ini, orang umumnya dapat makan makanan secara bebas tanpa protokol kesihatan yang ketat. Kini, standard kebersihan telah menjadi perkara praktikal yang mesti ada sebelum memilih restoran tempat makan.


Namun, tidak jarang orang memilih untuk menggunakan peralatan makanan peribadi di tengah-tengah situasi pandemi, ini juga menjadi kebiasaan biasa. Selain memastikan kebersihan, risiko terkena juga dapat dielakkan dan anda dapat menemukan set produk makanan harian  di Shopee.


2. Mobiliti yang tidak berkesudahan


Di tengah-tengah wabak yang terus berlanjutan, banyak orang harus bekerja di luar, mengakses kemudahan awam seperti pengangkutan awam telah menjadi sebahagian daripada aktiviti harian mereka. Kebiasaan membawa produk kebersihan, seperti pembersih tangan dan pembasmi kuman segera, mesti disiapkan sebagai perlindungan. Juga penting untuk membawa tumblr peribadi untuk memastikan anda terhidrat.


Selain mengurangkan sampah plastik, kebiasaan membawa tumblr peribadi memberikan lebih banyak faedah untuk menjimatkan wang tanpa perlu membeli air botol. Pelbagai produk kebersihan harian dan produk tumblr seperti Lion Star boleh didapati di Shopee 4.4 Mega Shopping Day.


3. Produktiviti Maksimum dari Rumah


Aktiviti yang didominasi di rumah sememangnya wujud dalam kehidupan masyarakat. Namun, itu tidak bermaksud bahawa produktiviti harus dikorbankan, kerana rumah itu dapat dibuat agar lebih dinamis. Anda boleh menambahkan aksen pada hiasan kertas dinding atau memasang rak minimalis untuk mewujudkan suasana baru.


Pilihan produk hiasan rumah dari Wooden Project, juga terdapat di Shopee. Terdapat juga banyak pilihan menu makanan yang boleh diterokai di rumah dan pelbagai produk dapur dari Maxim akan membantu menjelajahi eksplorasi.


4. Sentiasa aktif secara fizikal


Kesihatan adalah keutamaan bagi masyarakat semasa pandemik, agar kecergasan fizikal tidak menjadi lemah walaupun aktiviti terhad. Agar tetap bugar, jangan lupa untuk selalu meluangkan masa untuk bersenam hanya 15-20 minit dengan intensiti latihan yang dapat disesuaikan.


Berolahraga di bawah sinar matahari yang mencukupi juga merupakan aktiviti positif sambil mendapatkan pengambilan vitamin D. Anda boleh mencari produk sukan, suplemen vitamin, dan sebagainya di Shopee dengan tawaran menarik, seperti COD Free Shipping , dan pasang Peringatan Ciri diskaun sehingga 99%.


Pelbagai keperluan untuk mewujudkan suasana rumah di samping selesa dapat dijumpai melalui tawaran pada 4.4 Jualan Peralatan Rumah yang disokong oleh Pakej Jimat Diskaun 60%. Semua di bawah harga, dan Baucar Tambahan Murah


Maklumat lengkap mengenai Shopee 4.4 Mega Shopping Day di laman rasmi Shoppee

Promo 4.4, Shopee Membantu Memenuhi Keperluan Baru Semasa Pandemik Promo 4.4, Shopee Membantu Memenuhi Keperluan Baru Semasa Pandemik Reviewed by thecekodok on 5:43:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.