Realme Memastikan pelancaran Telefon Pintar C25 dan C21


 Realme memastikan kehadiran telefon pintar tahap kemasukan tinggi, Realme C25 dan Realme C21.


Kedua-duanya akan dilancarkan secara dalam talian pada 23 Mac 2021. Realme berjanji bahawa kedua-dua peranti ini akan membawa peningkatan besar berbanding siri C generasi sebelumnya.


Realme juga mendakwa bahawa kedua-dua peranti ini akan lebih sukar daripada siri sebelumnya.


Realme selalu membawa peningkatan besar pada setiap telefon pintar yang dilancarkan. Dari segi reka bentuk, kami menawarkan kejutan yang membuatnya menonjol di kalangan pesaing


Perkara lain yang menjadi tumpuan Realme C25 dan Realme C21 adalah pensijilan ketahanan dari TUV Rheinland.


Bukan hanya itu, Realme juga mendakwa bahawa peranti Realme C25 akan menjadi telefon pintar peringkat permulaan dengan ketahanan dan prestasi terbaik.


Ini tidak dapat dipisahkan dari sokongan Realme C25 yang membawa bateri 6,000mAh dengan chipset Helio G70 dari MediaTek. Peranti ini juga disokong oleh tiga kamera utama, salah satunya ialah 48MP.


Sementara Realme C21 dijanjikan sebagai telefon pintar paling berpatutan dengan persijilan ketahanan.


Sebabnya, Realme C21 disokong oleh pensijilan TUV Rheinland, ditambah dengan bateri 5.000 mAh, dan tiga kamera utama, salah satunya mempunyai resolusi 13MP.


Dengan sokongan sijil TUV Rheinland, Realme menjanjikan kedua-dua peranti mempunyai daya tahan tinggi.


Kedua-dua telefon pintar ini dianggap sebagai jawapan Realme terhadap permintaan pengguna yang memerlukan telefon pintar tahan lama untuk menyokong gaya hidup aktif.


Pada acara pelancaran, Realme akan membuktikan ketangguhan C25 dengan berusaha menghancurkannya. Acara pelancaran untuk peranti ini akan diadakan di saluran YouTube Realme pada 23 Mac.

Realme Memastikan pelancaran Telefon Pintar C25 dan C21 Realme Memastikan pelancaran Telefon Pintar C25 dan C21 Reviewed by thecekodok on 5:25:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.