Sambungan 5G Pantas, Tetapi Akan Memakan Kuota

 


Rangkaian 5G menawarkan kelajuan 10 kali lebih pantas daripada 4G. Tetapi bersiaplah untuk memakan kuota anda.

Sebarang kemas kini ke teknologi rangkaian jalur lebar akan membawa kelebihan dari segi kelajuan proses muat turun, muat naik dan streaming. Kelebihan sambungan yang lebih pantas menjadikan pengguna lebih terdorong oleh aktiviti dalam talian yang lebih aktif, sehingga penggunaan kuota akan menjadi lebih tinggi.


Pengguna akan semakin kerap ingin memuat turun streaming dengan kualiti yang lebih tinggi. Ini membuat pengguna merasakan kuota mereka akan habis lebih cepat


Kehadiran 5G akan membuka banyak perkara baru. Orang akan menikmati penstriman pada resolusi yang lebih tinggi daripada sebelumnya.


Di samping itu, pengalaman permainan lebih menyeronokkan kerana 5G menawarkan latensi rendah. Ini juga mewujudkan peluang permainan cloud.


Kualiti perjumpaan maya akan meningkat kerana gambarnya lebih jelas, kurang ketinggalan dan lebih nyata.


 Kewujudan 5G akan membuka banyak peluang dan akan menjadi penukar permainan. Akan ada kebolehan baru yang tidak dimiliki generasi sebelumnya.


Pertama, pengalaman jalur lebar meningkat. Secara teori, kelajuan yang ditunjukkan ialah 20 Gbps. Pengguna akan mendapat keuntungan daripada kapasiti rangkaian yang lebih besar.


Kedua-duanya rendah perhatian satu milisaat. Ia akan mengubah industri lebih jauh lagi, meningkatkan produktiviti dan keberkesanan, kecekapan operasi.


Ketiga-tiga 5G akan meningkatkan bilangan peranti yang disambungkan kepada 1 juta peranti per km2. Sehingga mendorong bandar pintar, pertanian pintar dan pertanian.


5G adalah teknologi inklusif yang akan membuka peluang dan peluang baru bagi masyarakat, industri dan negara kita.

Sambungan 5G Pantas, Tetapi Akan Memakan Kuota Sambungan 5G Pantas, Tetapi Akan Memakan Kuota Reviewed by thecekodok on 7:20:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.