Samsung gelar acara Unpacked , mahu melancarkan Galaxy A52 dan A72?


 Samsung mengumumkan bahawa ia akan mengadakan acara yang tidak dibongkar pada 17 Mac, 2021. Ini adalah acara Samsung yang tidak dibongkar kedua yang diadakan pada tahun 2021, yang pertama ialah ketika Samsung mengeluarkan siri Galaxy S21 pada Januari.


Dalam acara terbaharu yang terbaru ini, jemputan dari Samsung dilengkapi dengan tagline 'Galaxy Awesome Unpacked'.


Mengutip halaman Verge pada hari Rabu (10/03/2021), kemungkinan peristiwa yang tidak dibongkar pada bulan Mac Samsung akan melepaskan Galaxy A52 dan Galaxy A72.


Kedua-dua telefon pintar ini adalah pengganti Galaxy A51 dan Galaxy A71 yang dikeluarkan pada tahun 2020.


Daripada pendahulunya, Galaxy A52 nampaknya hadir dengan sokongan 5G dengan beberapa kemas kini ciri yang biasanya hanya pada peranti perdana.


Sementara itu, kebocoran spesifikasi menunjukkan Galaxy A52 akan datang dengan kadar penyegaran yang tinggi.


Bukan itu sahaja, peranti Samsung ini juga diramalkan untuk hadir dengan keupayaan video yang lebih berkelayakan.


Tajuk yang dibongkar Samsung untuk melepaskan peranti Galaxy A ini boleh disaksikan melalui saluran Youtube Samsung pada 17 Mac, 2021 pada pukul 10 malam.Sebelum ini, Samsung Galaxy A72 akhirnya diturunkan, sekurang-kurangnya mengikut halaman sokongan untuk peranti ini yang telah muncul di laman web rasmi Samsung Rusia.


Kemunculan halaman sokongan ini, seperti yang dipetik oleh Arena GSM pada hari Rabu (27/1/2021), membuka kemungkinan Galaxy A72 akan diperkenalkan dalam masa terdekat, walaupun tidak ada maklumat rasmi.


Walaupun Samsung tidak mendedahkan maklumat mengenai pengganti Galaxy A71, maklumat mengenai spesifikasi mengenai peranti ini sebenarnya telah diketahui dari halaman Geekbench.


Berdasarkan maklumat dari tapak pengukuran penanda aras, versi 4G Galaxy A72 yang disokong oleh Snapdragon 720g, 8GB RAM, dan Android. Untuk perhatian, telefon pintar ini juga akan mempunyai versi 5G. ,


Walaupun untuk reka bentuk, telefon pintar ini dipanggil skrin 6.7-inci dengan reka bentuk skrin punch-lubang. Pengimbas cap jari akan diletakkan di bawah skrin.

Samsung gelar acara Unpacked , mahu melancarkan Galaxy A52 dan A72? Samsung gelar acara Unpacked , mahu melancarkan Galaxy A52 dan A72? Reviewed by thecekodok on 5:10:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.