Semua orang 'telanjang' di internet, ini adalah ilmu yang mesti dipelajari


 Hampir semua orang dapat dijumpai dengan sentuhan jari di internet. Oleh itu, ada pengetahuan yang mesti anda pelajari untuk melindungi diri anda di ruang siber, termasuk membina imej peribadi yang positif.

Pengetahuan ini adalah SEO atau pengoptimuman enjin carian. Pengetahuan ini mempelajari tentang penerapan teknik pemasaran digital untuk mengoptimumkan laman web untuk memasuki halaman pertama di laman web carian seperti Google. Matlamat utama SEO adalah meletakkan laman web sehingga muncul di peringkat pertama mesin pencari dengan menggunakan kata kunci tertentu.


SEO penting bukan sahaja untuk syarikat tetapi juga untuk penggunaan peribadi.


Sebagai contoh, anda mencari nama saya, nama saya akan muncul di halaman di Google. Terdapat juga video, foto. Dalam soal penjenamaan peribadi, ini penting untuk kerja, misalnya mencari pekerjaan. Oleh itu, anda mengawal hasil carian mengenai diri anda


SEO bukan sahaja merupakan ilmu penting bagi syarikat, tetapi juga penting untuk mempelajarinya secara peribadi. Terutama bagi mereka yang mempunyai perniagaan kecil, ini dapat digunakan untuk memajukan perniagaan mereka.


Malah sebuah kedai di kawasan dengan hanya 4x2 kedai dapat bersaing dengan Shoppee. Setiap orang dapat bersaing dari segi penyelesaian masalah. Mereka (e-commerce - merah) hanya mempunyai satu pengalaman web untuk semua pengguna, sementara kedai ini dapat lebih fokus pada pelanggan. khususSemua orang 'telanjang' di internet, ini adalah ilmu yang mesti dipelajari Semua orang 'telanjang' di internet, ini adalah ilmu yang mesti dipelajari Reviewed by thecekodok on 9:06:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.