Sony Free Horizon Zero Dawn dan 9 Judul Permainan Lain, Berminat?


 Kurang dari setahun yang lalu, Sony melancarkan program khas untuk pemain bermain dengan selamat di rumah semasa wabak Covid-19, iaitu Play at Home.


Pada tahun 2021, syarikat Jepun mengumumkan program Play at Home dengan mengedarkan permainan popular percuma pada tahun 2016, iaitu Ratchet & Clank untuk pengguna PS4.


Bagi mereka yang belum, anda masih berpeluang untuk menuntut permainan Ratchet & Clank ini hingga 31 Mac 2021.


Meneruskan program Play at Home, Sony akan berkongsi tajuk permainan percuma lain mulai 25 Mac 2021. Tanpa ragu, syarikat itu percuma 9 permainan dari pemaju individu terbaik di dunia, dan 1 tajuk permainan AAA.


Apakah tajuk sembilan permainan percuma? Memetik blog PlayStation, Khamis (18/3/2021), pemain boleh memuat turun permainan Abzu, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, dan The Witness.


Selain itu, Sony juga menyediakan empat judul PSVR secara percuma, seperti Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper, dan Paper Beast.


Selain 9 tajuk permainan, Sony juga akan berkongsi permainan PS4 percuma terbaik mereka yang berjudul Horizon Zero Dawn.


Edisi Lengkap Horizon Zero Dawn dirancang untuk diberikan secara percuma oleh Sony dari 19 April 2021 hingga 15 Mei 2021.


Ini nampaknya merupakan saat yang tepat bagi pemain yang ingin mencuba Horizon Zero Dawn sebelum sekuelnya, Forbidden West, dilancarkan di PS4 dan PS5 pada tahun ini.


Selanjutnya, Sony mengatakan terdapat beberapa judul permainan yang tidak tersedia untuk pemain PlayStation seperti Enter the Gungeon.


Tidak pasti sama ada syarikat itu akan menggantikan Enter the Gungeon dengan permainan lain, atau membuangnya dari senarai.

Sony Free Horizon Zero Dawn dan 9 Judul Permainan Lain, Berminat? Sony Free Horizon Zero Dawn dan 9 Judul Permainan Lain, Berminat? Reviewed by thecekodok on 5:29:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.