Telefon bimbit Realme C25 dan C21 Murah Segera dilancarkan

 


Realme akan mengeluarkan dua telefon bimbit (HP) murah . Terdapat Realme C25 dan Realme C21, apa yang kedua-duanya tawarkan?

Dari segi reka bentuk, kami terus memberikan kejutan untuk membuatnya menonjol dari persaingan. Kedua Realme C25 dan Realme C21 akan menampilkan spesifikasi yang ditingkatkan dari Realme C-Series sebelumnya.


Kedua-dua Realme C25 dan C21 dikatakan mempunyai daya tahan tinggi di segmen entry level. Dengan mengukuhkan tuntutan ini, kedua-dua telefon ini disahkan telah menerima sijil TÜV Rheinland High Reliability.


Realme C25 sendiri akan menyertakan bateri berkapasiti .6000mAh. Sementara itu, dapur menggunakan MediaTek Helio G70.


Terdapat tiga kamera tertanam di bahagian belakang. Realme memasang kamera utama 48 MP.


Beralih ke Realme C21, telefon ini mempunyai bateri 5,000 mAh yang besar. Selain itu, terdapat tiga kamera belakang yang dipasang dengan sensor utama berukuran 13 MP.


Realme merancang untuk mengumumkan spesifikasi dan harga lengkap pada 23 Mac di saluran Youtube mereka. Pada kesempatan itu, vendor China ini akan membuktikan ketahanan kedua-dua telefon itu dengan memusnahkannya.

Telefon bimbit Realme C25 dan C21 Murah Segera dilancarkan Telefon bimbit Realme C25 dan C21 Murah Segera dilancarkan Reviewed by thecekodok on 6:26:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.