Vivo Y51 & Y20s dengan harga Mampu Milik


Dua telefon pintar yang dikeluarkan oleh Vivo, iaitu Vivo Y51 dan Vivo Y20s, kini hadir dengan harga yang berpatutan.


Vivo selalu ingin memenuhi keperluan anak muda, terutama dalam menyokong aktiviti dan menikmati hiburan dengan telefon pintar agar lebih menyenangkan. Oleh itu, untuk dipenuhi, Vivo menghadirkan Vivo Y51 dan Y20 dengan harga baru yang lebih mesra.


Ini adalah saat yang tepat untuk memberikan harga yang lebih kompetitif dan mesra untuk menjawab keperluan anak muda yang bertenaga. Walaupun lebih mesra saku, kelebihan yang ditunjukkan oleh mereka berdua dapat menyokong golongan muda, terutamanya aktiviti hiburan.


Vivo Y51, misalnya, dilengkapi dengan 8GB RAM dan 128GB ROM yang dapat memaksimumkan aktiviti harian, mulai dari multitasking, permainan, dan bermain media sosial. Terdapat juga kamera belakang Kamera Malam 48MP dan kamera depan 16MP yang menjadikan fotografi dan videografi sepenuhnya.


Terdapat juga sokongan bateri FastCharge 5000 mAh + 18W, dilengkapi dengan reka bentuk 3D yang selesa, kombinasi warna gradien yang popular, kemasan elegan (tampilan matte / kaca AG), penggalak audio, reka bentuk langsing 8.3 mm, dan dua pilihan warna Titanium Sapphire & Kristal. Simfoni.


Sementara itu, Vivo Y20s juga dilengkapi RAM 8GB + ROM 128GB, yang disokong oleh Qualcomm® Snapdragon ™ 460 dengan Sidik Jari Ultra Cepat Sisi Qualcomm® Adreno TM 610 GPU, menjadikan pelbagai pengalaman bermain telefon pintar menjadi lebih optimum.


Layarnya juga besar, dengan Layar Besar 6,51 "Ultra All Screen dengan Mode Perlindungan Mata sehingga visualisasi menjadi lebih dimanjakan. Ditambah sokongan untuk bateri 5000 mAh + 18W FlashCharge, Sidik Jari Sisi Ultra Cepat, dan pilihan warna yang unik dengan AG Matte Finishing (Purist Biru) & Elegan) Kemasan Tampilan Kaca (Obsidian Black), menjadikan telefon pintar ini patut dipertimbangkan.


Pesanan untuk peranti Vivo Y51 dan Vivo Y20 dapat dibuat di pelbagai rakan e-dagang rasmi kedai rasmi Vivo.

Vivo Y51 & Y20s dengan harga Mampu Milik  Vivo Y51 & Y20s dengan harga Mampu Milik Reviewed by thecekodok on 2:53:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.