Xiaomi Mi Band 6 akan dilancarkan tidak lama lagi, Bila?


 Teka-teki pelancaran Mi Band 6 akhirnya terungkap. Xiaomi akan segera melepaskan gelang pintar terbarunya dalam masa terdekat, Bila?

Mi Band 6 akan menemani pengumuman generasi terbaru Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra dan Mi Mix. Syarikat buatan Lei Jun akan mengadakan acara pada 29 Mac.


Pengumuman itu dibuat oleh Xiaomi melalui akaun media sosialnya. Walaupun spesifikasinya belum diungkapkan, posting tersebut mengungkapkan sejumlah ciri baru yang ditawarkan oleh Mi Band 6.


Pengguna boleh membuat rancangan senaman melalui gelang pintar ini. Di samping itu, Mi Band 6 akan membawa banyak pilihan wajah dan tali sehingga dapat disesuaikan dengan gaya pengguna.


Ciri-ciri ini akan melengkapkan pelbagai keupayaan yang akan dibawa oleh gelang pintar pengganti Mi Band 5. Sebelumnya terungkap bahawa Mi Band 6 dilengkapi dengan NFC, GPS bawaan, dan sensor SpO2. Jangan ketinggalan 19 mod latihan baru, seperti menari, zumba, kriket, bola keranjang, kickboxing dan banyak lagi.


Mi Band 6 juga dikatakan dapat membaca dan membalas mesej WhatsApp dan Telegram. Ya, walaupun menaip mesej di skrin kecil akan menjadi sukar. Tetapi sekurang-kurangnya cukup mudah jika anda hanya ingin membalas mesej yang tidak terlalu lama.


Adakah anda bersedia untuk # MiSmartBand6 yang baru?


Sudah tiba masanya untuk mula membuat rancangan latihan baru anda!


Jangan terlepas Pelancaran Produk Baru Xiaomi 2021 pada jam 19:30 (GMT + 8) pada 29 Mac.


Kekal #OneStepAhead dan temui semua semasa #XiaomiMegaLaunch pic.twitter.com/xB7mceUT3a


- Xiaomi (@Xiaomi) 26 Mac 2021


Untuk lebih lengkap, Mi Band 6 akan dilengkapi dengan Pomodoro Timer. Di samping itu, gelang pintar ini boleh digunakan untuk mengawal peranti rumah pintar yang menggunakan platform Mi Home.


Tidak jelas sama ada ciri ini akan tersedia dalam varian global dan Cina sahaja. Nanti semua ini akan dinyatakan dalam acara pelancaran yang akan diadakan pada pukul 18.30 WIB.

Xiaomi Mi Band 6 akan dilancarkan tidak lama lagi, Bila? Xiaomi Mi Band 6 akan dilancarkan tidak lama lagi, Bila? Reviewed by thecekodok on 3:57:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.