Xiaomi: Tunggu Raja HP ​​dari Kami

 


Setelah mengeluarkan sejumlah produk, yang terbaru adalah siri Redmi K40, VP Xiaomi dan GM Redmi Lu Weibing berjanji bahawa Xiaomi akan melepaskan 'raja' telefon bimbit dan telefon permainan.

Ini dinyatakan oleh Weibing dalam postingnya di Weibo, yang juga mengatakan bahawa kedua-dua Xiaomi dan Redmi akan menggunakan semua tenaga mereka untuk memperkayakan portfolio produk mereka. Terutama untuk memenuhi keperluan semua pengguna.


"Pada tahun 2021 Xiaomi dan Redmi akan menggunakan semua kekuatan mereka, dan secara beransur-ansur akan mengkaji lini produk mereka, sehingga mereka dibezakan dan memenuhi keperluan pengguna, tetapi keduanya masih akan menarik perhatian dengan harga yang baik," kata Weibing.


Kemudian Weibing juga berjanji untuk melepaskan telefon bimbit permainan dan juga telefon bimbit yang disebut raja yang sebenarnya.


"Sekiranya anda berminat dengan permainan raja (telefon bimbit) atau permainan mudah alih, anda boleh menunggu sedikit lebih lama," tambahnya.


Mungkin apa yang dimaksudkan oleh Weibing oleh raja telefon adalah Mi 11 Ultra, atau mungkin produk dari barisan Mi Mix terbaru. Walaupun telefon bimbit permainan yang dimaksudkannya mungkin adalah Black Shark 4.


Dua telefon bimbit Xiaomi terbaru kemungkinan menggunakan Snapdragon 888, tetapi secara khusus Mi 11 Ultra akan dilengkapi dengan kamera zoom periskop, dengan zoom optik antara 5x atau 10x.


Qianhao Lu, GM telefon bimbit di ZTE, juga membalas kenyataan Weibing. Menurutnya, raja telefon bimbit kini telah dilepaskan, tepat sejak 4 Mac lalu, yakni Red Magic 6 Pro yang memiliki RAM 18GB.


Xiaomi akan segera melancarkan telefon bimbit Snapdragon 888 pertamanya, Mi 11, yang akan dilancarkan pada 16 Mac. Mereka juga mungkin mempunyai sejumlah 'peluru' lain.

Xiaomi: Tunggu Raja HP ​​dari Kami Xiaomi: Tunggu Raja HP ​​dari Kami Reviewed by thecekodok on 9:12:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.