Corona di India Melonjak, Realme Tunda Pelancan Telefon


Realme telah menjadualkan acara pada 4 Mei untuk melancarkan telefon pintar baru, iaitu Realme X7 Max 5G aka Realme GT Neo dan juga untuk meraikan ulang tahun ke-3 Realme di India.

Namun, disebabkan lonjakan kes COVID-19 baru di negara Bollywood, acara tersebut harus ditangguhkan selama-lamanya.


Pengumuman itu dibuat melalui akaun Twitter rasmi Madhav Shetch sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Realme India dan Eropah. Dalam tweetnya, dia menjelaskan bahawa acara yang juga akan menjadi pelancaran produk AIoT baru di negara ini mesti ditunda. Dia juga menasihati pengguna Realme untuk mengikuti semua protokol COVID-19.


Telah diketahui bahawa India kini telah dilanda gelombang baru virus COVID-19. Menurut laporan BBC, negara itu mencatatkan sekurang-kurangnya 300,000 jangkitan baru setiap hari sejak minggu lalu. Jumlah jangkitan yang dicatatkan berjumlah 17.9 juta sementara kematian yang dicatatkan dikatakan sekitar 200.000.


Sejumlah pengeluar telefon bimbit China termasuk Xiaomi, OPPO dan Vivo semuanya telah menyumbang kepada pembelian penumpu oksigen dan mesin pernafasan untuk hospital di India.


Realme juga telah mengumumkan bahawa ia akan mengedarkan 100,000 topeng secara percuma di pelbagai kedai dan pusat servisnya di wilayah Agra, Ahmedabad dan Lucknow.

Corona di India Melonjak, Realme Tunda Pelancan Telefon Corona di India Melonjak, Realme Tunda Pelancan Telefon Reviewed by thecekodok on 6:11:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.