Gadis Influencer Cantik Ternyata Lelaki 50 Tahun

 


Apa-apa sahaja boleh berlaku di dunia influencer hari ini, dari robot buatan komputer yang berfungsi sebagai model, hingga wanita muda yang berubah menjadi lelaki 50 tahun, seperti ini.

Seorang gadis muda berpengaruh Jepun dengan lebih daripada 25,000 pengikut di Twitter, baru-baru ini mendedahkan identiti dirinya. Dia sebenarnya berumur 50 tahun, dan dia budak lelaki. Bukan gadis seperti yang ditunjukkan di akaun media sosialnya.

Akaun Twitter @zusagakuyuki, juga dikenali sebagai Souya no sōhi, rajin menyiarkan foto pengalaman bertualang dan merasai makanan di pelbagai restoran. Isi yang dia hantar, menghiburkan dan membuat pengikutnya cemburu.Kemudian, beberapa pengikutnya mula curiga bahawa ada sesuatu yang pelik tentangnya ketika mereka melihat pantulan Souya di cermin. Dipetik dari Gizmodo, Rabu (31/3/2021) orang juga mengetahui tentang Souya.


Rancangan TV di Jepun yang disebut Monday Late Show kemudian mengesan influencer. Hasil penyiasatannya mengejutkan, kerana Souya rupanya lelaki berusia 50 tahun. Dia menggunakan penapis foto untuk kelihatan seperti seorang gadis.Atas alasan Souya melakukannya kerana dia menyedari orang tidak akan menyukainya seperti lelaki. Nasib baik, pengikutnya yang setia masih menyokong Souya.


Mereka tidak punya masalah untuk mengetahui Souya adalah seorang lelaki, bahkan memuji keberanian Souya untuk secara jujur ​​mengakui identiti sebenarnya. Ada juga pengikut yang menuduhnya sebagai penipu dan marah kerana mereka merasa ditipu selama ini, tetapi pengikut setia Souya membelanya.

Gadis Influencer Cantik Ternyata Lelaki 50 Tahun Gadis Influencer Cantik Ternyata Lelaki 50 Tahun Reviewed by thecekodok on 6:21:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.