Promosi Resident Evil Village, Ada Ukuran Asli Lady Vampire Sexy Dimitrescu

 


Resident Evil Village akan dilancarkan tidak lama lagi pada bulan Mei 2021. Beberapa kedai permainan telah mula aktif mempromosikan permainan ini dengan panji-panji Lady Dimitrescu dalam ukuran aslinya.

Setelah kejayaan yang telah diterima oleh Resident Evil 7, kini Capcom telah menyiapkan petualangan baru di Resident Evil Village. Dengan semangat peminat untuk permainan ini, Capcom menghasilkan idea menarik untuk mempromosikan Resident Evil Village dengan menggunakan watak vampir seksi Lady Dimitrescu dalam bentuk spanduk berdiri.


Sejak muncul dalam treler, Lady Dimitrescu telah mendapat populariti yang sangat tinggi dari peminatnya. Inilah yang dimanfaatkan oleh beberapa kedai di Jepun dengan membuat iklan permainan dalam bentuk Lady Dimitrescu seukuran hidup yang mencapai 2,9 meter atau 9 kaki dan 6 inci.


Sama seperti pendahulunya Resident Evil 7, menjelang peluncurannya, tidak banyak maklumat pasti mengenai permainan ini. Sehingga menimbulkan banyak spekulasi dan teori gila dari peminat mengenai Resident Evil Village. Walaupun salah satu sebab mengapa permainan ini dinanti-nantikan adalah banyak peminat mengagumi watak penjahat utama, Lady Dimitrescu.


Ketika ketinggian wanita vampir ini tersebar di internet, beberapa komuniti Resident Evil segera terpikat olehnya. Ramai yang menyukai Lady Dimitrescu kerana sosoknya tetap menakutkan dan menakutkan walaupun penampilannya yang elegan, cantik dan seksi. Sejak itu, peminat telah menunjukkan banyak penghargaan dengan membuat meme, seni yang menyeronokkan dan cosplay.


Walaupun masih banyak rahsia yang belum terungkap, mengenai bagaimana watak ini akan berkaitan dengan jalan cerita di Resident Evil Village. Kemungkinan besar ia masih berhubung dengan Resident Evil yang lain.


Nampaknya akan menarik untuk melihat bagaimana rupa keseluruhan Resident Evil Village. Memandangkan Capcopm baru memberikan sedikit kebocoran dari pameran Resident Evil Village. Untuk tarikh pelancaran permainan ini pada 7 Mei 2021 dan pemain boleh memainkan demo dengan tajuk Maiden yang terdapat di PlayStation 5.

Promosi Resident Evil Village, Ada Ukuran Asli Lady Vampire Sexy Dimitrescu Promosi Resident Evil Village, Ada Ukuran Asli Lady Vampire Sexy Dimitrescu Reviewed by thecekodok on 5:32:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.