Redmi Note 10 Pro Edisi Khas Datang ke Mi Fan Festival 2021

 


Xiaomi sekali lagi mengadakan Mi Fan Festival (MFF), yang pada tahun 2021 bertemakan 'Explore All Opportunities'. Salah satu yang ditawarkan ialah Redmi Note 10 Pro Edisi Khas.

MFF 2021 ini adalah acara ke-10, dan merupakan acara rutin yang diadakan setahun setelah Xiaomi ditubuhkan. Xiaomi mengatakan bahawa MFF diadakan sebagai bentuk terima kasih atas sokongan Mi Fan yang menjadi pendorong kepada Xiaomi.


Di arena global, Mi Fan Festival 2021 dipenuhi dengan promosi membeli-belah bermula pada 6 April dengan bekerjasama dengan 70 platform dalam talian dan 300 rakan kongsi dalam talian di 59 negara.Xiaomi mempunyai beberapa tawaran menarik di mi.com, Mi Store yang Sah, serta pelbagai rakan dalam talian mereka di Shopee, Lazada, JD.ID, Akulaku, Blibli, Tokopedia, dan Bukalapak.


Salah satu produk menarik dalam MFF 2021 adalah Redmi Note 10 Pro MFF Edisi Khas, yang dilengkapi dengan pembungkusan reka bentuk khas. Redmi Note 10 Pro sendiri adalah telefon bimbit jarak jauh dengan skrin Super AMOLED 120Hz, dengan pemproses Snapdragon 732G.


Redmi Note 10 Pro MFF Edisi Khas disediakan sebagai cenderahati dari acara ini, Redmi Note 10 Pro MFF Edisi Khas akan dijual dalam jumlah terhad.


Xiaomi juga memperkenalkan lagu tema untuk Komuniti Mi global yang berjudul 'Melody for mi'. Lagu ini digubah bersama oleh Mi Fan dari 15 negara. Sekurang-kurangnya 1,000 Mi Fans mengambil bahagian dalam projek pembuatan lagu ini dan sumbangan dari 30 Mi Fans dipilih untuk digunakan dalam komposisi muzik dan lirik.


"Lagu ini merupakan cerminan budaya Xiaomi dalam membangun interaksi dengan pengguna dan menjadikan mereka sebagai bagian dari perjalanan Xiaomi. Sejak awal lagi, Mi Fan bergabung dengan Komuniti Mi untuk memberikan cadangan dan input untuk membantu pertumbuhan masa depan Xiaomi," tulis Xiaomi dalam kenyataan diterima.

Redmi Note 10 Pro Edisi Khas Datang ke Mi Fan Festival 2021 Redmi Note 10 Pro Edisi Khas Datang ke Mi Fan Festival 2021 Reviewed by thecekodok on 4:36:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.