Resident Evil Village menyajikan tuala wanita Lady Dimitrescu

 


Capcom menggunakan watak antagonis vampir seksi Lady Dimitrescu sebagai media promosi. Mereka menghadiahkan tuala ukuran Dimitrescu.

Sejak penampilannya yang mencolok muncul di salah satu trailer permainan Resident Evil Village, Lady Dimitrescu tiba-tiba menjadi idola banyak netizen. Saiz tubuhnya yang menjulang tinggi dan daya tarikan yang seksi namun tegang memberikan musuh baru dalam Resident Evil warna baru.


Melalui populariti yang diperolehnya, Capcom beralih menggunakan watak vampir seksi ini sebagai media promosi. Salah satunya ialah membuat tuala pantai dengan cetakan Lady Dimitrescu versi ukuran asli.


Dalam video yang disiarkan di laman Twitter rasmi Jepun untuk Resident Evil Village, seorang lelaki dilihat terbaring di sebelah tuala yang diregangkan untuk perbandingan ukuran. Anehnya, seberapa besar tuala itu dibandingkan dengan orang di sebelahnya.


Sebenarnya, Capcom telah melakukan promosi unik menggunakan watak vampir seksi, Lady Dimitrescu. Sebelumnya mereka telah menggunakan ukuran asli Dimitrescu sebagai spanduk berdiri di beberapa kedai di Jepun.


Kemudian di Hong Kong, Lady Dimitrescu hadir di bas dua tingkat. Ia dicetak setinggi bas sebagai media promosi untuk Resident Evil Village yang mengelilingi kota.


Capcom sudah tentu melakukan apa sahaja untuk memanjakan peminat Lady Dimitrescu menjelang pelepasan Resident Evil Village. Dengan pelancaran semakin hampir, pemain akhirnya dapat mengalami kelanjutan pengembaraan Ethan Winters yang bermula di Resident Evil 7.


Resident Evil Village adalah salah satu permainan yang paling dinanti-nantikan yang dikeluarkan tahun ini. Dengan suasananya, pengaturan tempat dan watak-watak baru yang akan muncul, adalah beberapa elemen penting untuk menarik peminat yang bersemangat.


Tetapi peminat tetap harus bersabar jika mereka ingin menikmati permainan penuh Resident Evil Village. Kerana hanya beberapa minggu lagi, permainan Capcom akan diluncurkan, tepatnya, 7 Mei 2021.


Resident Evil Village akan tersedia di pelbagai platform seperti PC, PS4, PS5, Google Stadia, Xbox One dan Xbox Series X / S.

Resident Evil Village menyajikan tuala wanita Lady Dimitrescu Resident Evil Village menyajikan tuala wanita Lady Dimitrescu Reviewed by thecekodok on 4:07:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.