Senarai Syarikat Permainan yang Menyertai E3 2021

 


E3 2021 akan muncul dalam beberapa bulan dan banyak syarikat permainan akan muncul. Acara permainan terbesar diadakan dalam talian dan percuma.

Setelah setahun tidak hadir kerana wabak itu, E3 kembali dan mengumumkan peserta yang akan turut serta. Terdapat banyak studio kecil yang melengkapkan senarai, termasuk kehadiran studio besar seperti Activision, Amazon dan Epic Games.


Berikut ini adalah senarai lengkap peserta yang akan mengambil bahagian dalam acara permainan E3 2021, yang dilaporkan oleh Gamerant, Isnin (26/4/2021).Activision Publishing, Inc.

Amazon Game Studios

Bad Button Studio

BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.

Bethesda Softworks

Capcom USA, Inc.

Click Entertainment

DvG

Deep Silver, Inc.

Epic Games Inc.

Funcom

GAMELOFT

GFUEL

GTR Simulator

GungHo Online Entertainment America

HORI USA

Hyperkin, Inc.

Kalypso Media Group

KontrolFreek

Limited Run Games

LGA Enterprises

NCSOFT

nDreams

NEXT LEVEL RACING

Nintendo of America Inc.

NVIDIA

PureArts

Oculus from Facebook

RDS Industries Inc.

Rebellion

SEGA

Square Enix, Inc.

Take-Two Interactive Software

Tastemakers

TECHNISPORT

THQ Nordic

Ubisoft Entertainment SA

UnnamedVR by Paracosma

Warner Bros. Games

Xbox

XSEED Games

Xsolla

Memandangkan wabak yang masih berlaku, E3 2021 terpaksa diadakan secara dalam talian. Format digital yang digunakan adalah persoalan besar bagi peminat, jadi lebih menarik dan patut ditunggu untuk melihat sejauh mana kejayaan persembahan ini.


Terdapat beberapa pemandangan menarik dari senarai peserta tahun ini. Sekiranya anda perhatikan Bethesda disenaraikan secara berasingan dari Xbox.


Ini menunjukkan bahawa studio itu mungkin mempunyai kedai sendiri seperti tahun-tahun sebelumnya. Kerana mempertimbangkan apa yang berlaku baru-baru ini, Bethesda sendiri telah diambil alih oleh Xbox dan nampaknya agak pelik jika mereka berpisah.


Walau bagaimanapun, malangnya dua syarikat permainan utama, iaitu Sony dan EA, tidak hadir di E3 2021. Pada masa ini mereka menjalankan acara yang lebih bebas seperti PlayStation yang akan mempersembahkan State of Play pada masa akan datang.


E3 2021 akan diadakan pada 12-15 Jun 2021 yang boleh ditonton secara percuma.

Senarai Syarikat Permainan yang Menyertai E3 2021 Senarai Syarikat Permainan yang Menyertai E3 2021 Reviewed by thecekodok on 3:53:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.