Teman wanita Elon Musk Mengaku Sedia Mati di Planet Mars

 


Teman wanita Elon Musk, Grimes, mendakwa dia sudah bersedia untuk mati di Planet Mars. Ini didedahkan dengan memuat naik di akaun Instagramnya @Grimes tepat satu hari yang lalu. Muat naik itu menerima 250 ribu suka dan 2.4 ribu komen. Ada yang menyokongnya, tetapi ada juga yang mengejek pemikirannya.

Pemuzik berusia 33 tahun, yang mempunyai anak X Æ A-Xii akibat hubungan dengan CEO SpaceX Musk, menulis hasratnya melalui kapsyen posnya.


"Sedia mati dengan tanah merah Mars di bawah kaki saya Starbase Tx," tulisnya.Penyanyi wanita Kanada memakai topi hitam lengan panjang dengan skirt kotak-kotak merah dengan but hitam. Ya, juga memakai legging bunga sambil berpose di depan kren besar dan bahagian dalam kemudahan Musk di Starbase, Texas.d


Bulan lalu, wanita yang mula berkencan dengan Musk pada tahun 2018 mengatakan dalam Tanya Jawab dalam talian bahawa dia ingin berpindah ke Mars setelah berusia 50 tahun untuk membantu mewujudkan jajahan manusia di sana.


Wanita yang nama sebenarnya Claire Elise Boucher itu mengatakan perniagaannya sangat serius dan bersedia menghadapi perkara berbahaya termasuk ancaman kematian.


Sama seperti kekasihnya, Ketua Pegawai Eksekutif SpaceX, Elon Musk sudah bersedia dan mahu mati di sana. Tidak hairanlah, Musk memang bercita-cita tinggi untuk membina sebuah jajahan di Marikh dengan jumlah penduduk 1 juta dari Bumi.


"Saya memberitahu anda bahawa saya ingin mati di Marikh," katanya pada tahun 2013, ketika dia menghadiri SXSW.


Bagaimana dengan anda, adakah anda juga berminat menghabiskan sisa hidup anda di Planet Merah, Marikh? Tulis jawapan anda di ruangan komen. Sertakan juga alasannya.

Teman wanita Elon Musk Mengaku Sedia Mati di Planet Mars Teman wanita Elon Musk Mengaku Sedia Mati di Planet Mars Reviewed by thecekodok on 10:14:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.