Ubisoft Membandingkan Ketinggian Resident Evil Lady Dimitrescu dengan Eivor


 Ubisoft membandingkan ketinggian wataknya dengan vampir seksi dari Resident Evil Village, Lady Dimitresu. Ternyata, Eivor dan Basim setinggi pinggul Dimitrescu.

Sejak perbincangan viral mengenai netizen mengenai Lady Dimitrescu, Ubisoft nampaknya mengikuti kegembiraan di internet. Melalui tweet di akaun Assassin's Creed rasmi, mereka menyiarkan gambar membandingkan Lady Dimitrescu dengan Eivor dan Basim dari Assassin's Creed Valhalla.


Sebenarnya, tidak ada watak dari Assassin's Creed yang mempunyai ketinggian vampir seksi, Lady Dimitrescu. Terbukti, Eivor dan Basim lebih pendek daripada Lady Dimitrescu. Basim setinggi 1.82 m, sementara Eivor tinggi 1.80 m. Sangat berbeza jika dibandingkan dengan Lady Dimitrescu yang mempunyai ketinggian 2.92 m.

Sebelumnya, Pengarah Seni, Tomonori Takano, memang telah mengungkapkan ketinggian Lady Dimitrescu, yang berukuran 2,9 m, kerana desakan peminat yang ingin tahu tentang vampir paling seksi di Resident Evil. Beberapa peminat menjadi liar dan jatuh cinta dengan watak itu. Ada juga yang membuat cosplay untuk diedit di Photoshop untuk membuat meme dan beberapa poster yang menarik.


Selain terobsesi untuk mengetahui ketinggiannya, peminat juga mengajukan pertanyaan aneh mengenai ukuran kaki Lady Dimitrescu. Menurut Takano, ukuran kasut Lady Dimitrescu sangat mengagumkan pada 44 cm, hampir dua kali ganda ukuran kasut wanita biasa.


Dia juga menambah bahawa reka bentuk kasut berdasarkan sepasang kasut tumit tinggi yang sebenarnya, kemudian diimbas dan diubah secara digital agar sesuai dengan ketinggian menakutkan Lady Dimitrescu.


Masih belum diketahui apakah ada rahsia lain yang akan diungkap dari penjahat utama di Resident Evil Village, memandangkan tarikh pembebasannya masih ada satu bulan lagi, iaitu pada 7 Mei 2021.


Nampaknya, akan ada rahsia lain yang terbongkar. Mungkin pada masa akan datang, maklumat mengenai kekuatan Lady Dimitrescu atau sesuatu yang lain, menurut anda?

Ubisoft Membandingkan Ketinggian Resident Evil Lady Dimitrescu dengan Eivor Ubisoft Membandingkan Ketinggian Resident Evil Lady Dimitrescu dengan Eivor Reviewed by thecekodok on 5:26:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.