Rasmi! Ini adalah Spesifikasi untuk Infinix Hot 10S


 Telefon bimbit Infinix terbaru yang dilancarkan secara rasmi di negara ini, menawarkan kemampuan permainan yang baik tanpa perlu menguras kandungan dompet. Jadi berikut adalah spesifikasi lengkap untuk Infinix Hot 10S .

Infinix Hot 10S menghadirkan skrin yang luas, ia boleh mencapai 6,82 inci. Layar menggunakan panel IPS dengan resolusi HD + dan nisbah aspek 20.5: 9.


Selain menghadirkan layar lega, Infinix memberikan sokongan untuk kecepatan penyegaran 90Hz dan kecepatan pengambilan sampel 180Hz. Spesifikasi ini memberikan pengalaman visual yang lebih lancar, terutama ketika bermain permainan.


Infinix Hot 10S dilengkapi dengan chipset MediaTek Helio G85. Pemproses ini memberikan spesifikasi yang dioptimumkan untuk bermain permainan dalam talian dengan lancar di kelasnya. Dua konfigurasi disediakan, iaitu RAM 4GB / 64GB RAM dan 6GB RAM / 128GB RAM.


Untuk memberi anda pengalaman permainan yang lancar, Dar-Link Ultimate Game Booster diberikan. Ini adalah teknologi khas yang diciptakan untuk meningkatkan prestasi grafik dan kepekaan skrin sentuh untuk menjadikannya lebih responsif.


Kombinasi dengan teknologi HyperEngine dalam CPU didakwa menghasilkan pakej lengkap yang memastikan prestasi permainan pantas di kelasnya, terutama untuk bermain Mobile Legends: Bang Bang.


Walaupun diperkenalkan sebagai permainan HP, Infinix Hot 10S juga mengemukakan ciri kamera. Terdapat tiga kamera belakang dengan sensor utama 48MP yang digabungkan dengan kamera sensor kedalaman 2MP dan kamera teknologi AI. Sementara di bahagian depan adalah kamera 8MP.


Perkara yang menjadikan Infinix Hot 10S lebih lengkap adalah bateri 6,000 mAh. Dengan kemampuan ini, ia menyokong aktiviti harian seperti pengalaman bermain sehingga 17.3 jam sejak bateri terisi penuh. Teknologi Power Marathon juga memberikan daya tahan tambahan 25% yang menambah prestasi panggilan sehingga 3.5 jam.


Telefon ini akan dijual melalui kedai Infinix rasmi di Lazada dan Shopee mulai 5 Mei 2021. Terdapat varian Infinix Hot 10S 4/64 GB  dan versi 6/128 GB .Rasmi! Ini adalah Spesifikasi untuk Infinix Hot 10S Rasmi! Ini adalah Spesifikasi untuk Infinix Hot 10S Reviewed by thecekodok on 3:40:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.