2PM Muncul Lebih Panas dalam Trailer Comeback terbaru 'Must'


 Idola generasi kedua K-pop, 2PM bersedia untuk menyambut Hottest sekali lagi menerusi album comeback berjudul 'HARUS' pada 28 Jun. Bersedia untuk menantikannya?


2PM mula mengeluarkan video bertajuk & lsquo; The Hottest Origin & rsquo; sebagai treler comeback terkini. Treler ini bermula dari Nichkhun. Dengan memakai jubah mandi, Nichkhun memulakan treler ini dengan penampilannya yang seksi.


Junho menjadi ahli terakhir pukul 2 petang untuk menyelesaikan perkhidmatan ketenteraannya. Tempoh perkhidmatan ketenteraan Junho secara rasmi berakhir pada 20 Mac. Junho dengan saman formal ini dapat menarik perhatian anda, bukan?


Ini adalah kemunculan semula 2 PM sejak album terakhir Gentlemen's Game pada tahun 2016. Anggota ketiga dalam treler, Jun. K memakai sut hitam yang membuatnya kelihatan lebih matang.


Berjaya bermain sebagai bos Babel di Vincenzo beberapa waktu yang lalu, Taecyeon bersedia untuk kembali lagi untuk menyambut anda sebagai idola. Taecyeon kelihatan berkarisma dengan memakai kemeja biru yang sesuai dengan nada warna video.


Wooyoung adalah ahli kelima dalam treler. Mempersembahkan penampilan yang berbeza daripada biasa, Wooyoung yang dulu kelihatan comel, kini kelihatan sangat panas dan menawan. Wow, itu sungguh menjengkelkan!


Akhirnya, ada maknae atau ahli termuda jam 2PM. Chansung. Chansung kelihatan keren dan kelihatan lebih matang dalam treler ini. Tidak sabar menunggu 28 Jun? Nantikan kemunculan semula 2 PM, okey!

2PM Muncul Lebih Panas dalam Trailer Comeback terbaru 'Must' 2PM Muncul Lebih Panas dalam Trailer Comeback terbaru 'Must' Reviewed by thecekodok on 6:42:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.